fbpx
Sportfogadási stratégia

Sportfogadási stratégia

Tippmix Tippek, Sportfogadási stratégia

Bár igaz, nagyrészt a szerencsén múlik minden, de miért ne találhatnánk egy olyan stratégiát, amellyel akár meg is növelhetjük nyerési esélyeinket?

sportfogadás, stratégia, tippmix tippek, ingyenes tippmix tippek, tuti tippmix tippek

Jól látjátok, ez több, mint 1.000 Euró, magyarul több, mint 380.000 Ft. Ez azért nem csak a szerencsének köszönhető.

A „titok” az, hogy nem ész nélkül kell megrakni a meccseket, és nem szabad a szívünkre sem hallgatni (pl. kedvenc csapat). Egy jól bevált stratégiát és módszert kell követni.

A mi stratégiánk az, hogy napi 2 szelvényt rakjunk meg (a mi 2 Prémium szelvény tippünk), közel azonos szorzókkal és azonos tétekkel. Fontos, hogy ha valaki a Prémium csomagra fizet elő és nem használ semmilyen stratégiát, akkor lehetőleg ezt használja és ne ész nélkül rakja meg a tippeket, mert valószínűleg a stratégia nélkül mínuszos lesz! Természetes nem szükséges stratégia a tippekhez, tehát mindenki úgy használja fel a tippeket, ahogyan azt szeretné.

Adott 2 Prémium szelvény tipp, általában 1.80 és 3.00 közötti szorzókkal. Mivel a minimum odds 1.80, ezért a példában majd a minimummal számolunk, de előtte leírjuk a lényeget, magát a stratégiát.

A stratégia annyi, hogy a 2 szelvény tippet ugyanakkora téttel kell megrakni! Szóval, nem egy szelvényre kell rakni az összes tippet, hanem külön-külön kell megrakni a 2 szelvényt, de ugyanakkora téttel.

Nézzünk egy példát a minimum 1.80-as szorzóval:

Legyen az alaptét 10.000 Ft, ezzel könnyű számolni és még tartható is lehet. Napi 2 szelvény tipp van, szóval ez naponta 2×10.000 Ft, azaz 20.000 Ft. Mindegyik tipp 1.80 (ettől már csak nagyobb lehet), szóval minden tippel 10.000 Ft-os alaptéttel 18.000 Ft lehet a nyeremény. Ha már 1 bejön a 2 szelvényből, azzal már az alaptét (összesen) sokszor meg is van, de az biztos, hogy jól lehet vele minimalizálni a bukást! 2 nyertes esetén 10.000 Ft-os alaptéttel 36.000 Ft jön, azaz 20.000 Ft-ból csináltunk 16.000 Ft-ot egy nap alatt. Ez 80%-os haszon és csak a minimummal számoltunk!

Összefoglalva a lényeg annyi, hogy a 2 Prémium szelvény tippet külön szelvényre kell rakni, azonos alaptéttel.

A stratégiához a Prémium csomagunkat ajánljuk, de működhet az Ingyenes tippekkel is, vagy akár a 2 db Exkluzív Facebook tippel is.

A V.I.P tippeknél a kisebb szorzók miatt ez a stratégia nem igazán fog beválni, ott a nagy tétet ajánljuk, természetesen mivel single tippek, külön-külön megrakva (akár a befizető át is nézheti azt a 3 tippet és csak egyet választ ki belőle), vagy ki lehet próbálni azt is, hogy mindet egy szelvényre egy közepes téttel, bár ezt nem igazán ajánljuk.

A stratégiák csak esélyt adnak arra (főleg a Prémium csomag esetén), hogy nyerjetek, de nem garantálják a biztos nyereséget!

sportfogadás, stratégia, tippmix tippek, ingyenes tippmix tippek

7 Comments

 1. A én észrevételem az ,hogy a világ egyik legrosszabb
  társaságával vagyunk kénytelenek játszani(szerencseját.zrt)
  az odds-ok rosszabbak,mint Kenyában,az élő játékot ócska
  sunyi módszerekkel blokkolják,ha valami lehetőség lenne
  a játékosok előtt,a kínálatból kiveszik a nekik nem szimpatikusokat,nem teszik lehetővé,hogy többszörös
  kötések esetén egy kis nyereséggel kiszállj,az utolsó
  meccset is ki kell várni,ez állami monopólium,nem lehet
  máshol játszani,mert rádküldik a navot,gusztustalan
  felháborító módszer, ezt másutt maffia modusnak
  neveznék,nem is értem,hogy lehet ilyet az EU-n belül
  engedni,be kellene őket perelni az EU bírósága előtt
  csalásért.Na ki lehet tenni ezt a véleményt ,vagy már mindenki be van oltva civil kurázsi ellen.

  Kovács Endre
  1. Üdv!

   Egyre jobb és nagyobb a kínálata a Tippmixnek, de van valami abban, amit írsz. Azt kijelenthetjük, hogy messze le van maradva a külföldi irodáktól, viszont a magyar ember nem ismer sokat, mi is a legismertebbekről tudunk, amikkel nem fair összehasonlítani. A papíron játszhatókkal kellene összehasonlítani, viszont azokról mi sem tudunk sokat. Mi nem igazán tapasztaltuk az általad leírtakat, sőt, volt olyan is, hogy jobb szorzót kínáltak. Pl. talán pont tegnap, az Ajax győzelemre a külföldi irodák 1.40-1.45-t adtak, a Tippmix pedig 1.50-et. Egyébként mi úgy tudjuk, hogy sok iroda, pl. az Unibet is legális a mi országunkban, de ezt nem kell tényként kezelni, utána kell olvasni, de mi így tudjuk, szóval nem kötelező Tippmixen játszani sem. Az biztos, hogy a legnagyobb előnye az az, hogy biztosan legális és adózott is a nyeremény.

   tallas94

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
  0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üresVissza a weboldalra