fbpx
Sportfogadási stratégia

Sportfogadási stratégia

Tippmix Tippek, Sportfogadási stratégia

Bár igaz, nagyrészt a szerencsén múlik minden, de miért ne találhatnánk egy olyan stratégiát, amellyel akár meg is növelhetjük nyerési esélyeinket?

sportfogadás, stratégia, tippmix tippek, ingyenes tippmix tippek, tuti tippmix tippek

Jól látjátok, ez több, mint 1.000 Euró, magyarul több, mint 400.000Ft. Ez azért nem csak a szerencsének köszönhető.

A „titok” az, hogy nem ész nélkül kell megrakni a meccseket, és nem szabad a szívünkre sem hallgatni (pl. kedvenc csapat). Egy jól bevált stratégiát és módszert kell követni.

A mi stratégiánk az, hogy napi 3 meccset rakjunk meg (a mi 3 Prémium single tippünk), közel azonos szorzókkal és azonos tétekkel. Fontos, hogy ha valaki a Prémium csomagra fizet elő és nem használ semmilyen stratégiát, akkor lehetőleg ezt használja és ne ész nélkül rakja meg a tippeket, mert valószínűleg a stratégia nélkül mínuszos lesz! Természetes nem szükséges stratégia a tippekhez, tehát mindenki úgy használja fel a tippeket, ahogyan azt szeretné. A szelvény tippet is ki lehet próbálni ezek mellé, mint negyedik (magát a szelvényt is ugyanakkora téttel megjátszani és akkor 4 lesz). Ez azért jó, mert a szelvény tipp két kisebb szorzóból áll és úgy lesz 1.80 vagy még több. Bár igazából az nem tartozik bele a stratégiába, és nem is fogom azzal levezetni, de lényegében ugyanaz a logika, csak 3 helyett akkor 4 lesz, viszont érdemes kipróbálni, mert mostanában elég sokszor bejön a szelvény is.

A stratégia elsőre bonyolultnak tűnhet, de valójában nagyon is egyszerű. Adott 3 Prémium single tipp, általában 1.80 és 3.00 közötti szorzókkal. Mivel a minimum odds 1.80, ezért a példában majd a minimummal számolunk, de előtte leírjuk a lényeget, magát a stratégiát.

A stratégia annyi, hogy a 3 single tippet ugyanakkora téttel kell megrakni! 1 hónap után viszont érdemes mérlegelni és növelni az alaptétet, vagy csökkenteni. Szóval, nem egy szelvényre kell rakni a tippeket (ezért is single tippek), hanem külön-külön kell megrakni, de ugyanakkora téttel.

Nézzünk egy példát a minimum 1.80-as szorzóval. Legyen az alaptét 10.000Ft, ezzel könnyű számolni és még tartható is lehet. Napi 3 single tipp van, szóval ez naponta 3×10.000Ft, azaz 30.000Ft. Mindegyik tipp 1.80 (ettől már csak nagyobb lehet), szóval mindegyiken 10.000Ft-os alaptéttel 18.000Ft lehet a nyeremény.. Ha már 2 bejön a 3 tippből, az már nyereséges! Ha 1 szelvényre raknánk a tippeket, legtöbbször elmenne, mert nehéz ekkora szorzókkal napi 3/3-at hozni, na de napi 2 az simán meglehet. 2 nyertes esetén 10.000Ft-os alaptéttel 36.000Ft jön, azaz 30.000Ft-ból csináltunk 6.000Ft-ot egy nap alatt úgy, hogy elment 1. Ez 20%-os haszon és még csak nem is zártuk tökéletesen a napot! Mi van akkor, ha mindhárom jön? Ugyanezzel az alaptéttel 54.000Ft, azaz 24.000Ft tiszta nyereség, ami 80%-os haszon és még mindig a minimumokról beszélünk.
Többször fordul elő 2.00, 2.50-es odds is, de vegyük most csak a 2.00-est. Alaptét adott, 3×10.000Ft. Ha 1 jön (és ez a többinél is igaz), akkor buktunk kicsit (kivéve, ha az egy 3.00-as vagy nagyobb odds, amire volt már példa, nyert már 3.00 feletti is). Számoljunk most csak 2.00-es szorzóval. Ha 2 nyer, már 40.000Ft jött, ami 10.000Ft-os tiszta haszon, azaz 33.33%.  Ha mindhárom jön, az 60.000Ft-os nyeremény, ami 30.000Ft-os tiszta haszon, azaz 100%!!!
Ritka, amikor egy nap egy tipp sem jön, a 2 bukó viszont előfordulhat. Mi van ilyenkor? Egy ilyen napot 2 nyereséges nap már semlegesíthet. Átlagban 4-6 nyereséges napra jut 1 ilyen, szóval 1 hét alatt 1-4 tiszta nyereség simán megmaradhat. Ha azt az 1 kis minimumot nézzük, akkor is hetente jön az 1 napi tét 20%-a, azaz 3×10.000Ft esetén heti 6.000Ft, havi 24.000Ft. Ez a szám pedig a minimum, ami azt jelenti, hogy 1.80-as szorzókkal számolva úgy, hogy a 3-ból 3 sosincs, csak 3-ból 2 és 3-ból 1, ezek aránya 1 héten is 5 db 3-ból 2-es és 2 db 3-ból 1-es. Ha becsúszik több 2-es nap, vagy akár 3/3-as is, akkor ez hetente akár több 10.000Ft hasznot is jelenthet.

Összefoglalva a lényeg annyi, hogy a 3 Prémium single tippet (vagy plusz a szelvény is ugye) külön szelvényre kell rakni, azonos alaptéttel, amelyet nem érdemes változtatni naponta, hetente, havonta viszont igen. Hétvégente érdemes azzal kísérletezni, hogy kicsit növelitek az alaptétet a bő kínálat miatt, a meglepetés napokon (péntek és hétfő ez általában, fáradtak a csapatok stb.) pedig érdemes lehet csökkenteni picit.

Egyszerű és nagyszerű stratégia, ez a mi stratégiánk, nevezzük el Tippvadász Stratégiának. Sok szerencsét!

A stratégiához a Prémium csomagunkat ajánljuk, de működhet az Ingyenes tippekkel is, vagy akár a 2 db Exkluzív Facebook tippel is.

A V.I.P tippeknél a kisebb szorzók miatt a nagy tétet ajánljuk, természetesen mivel single tippek, külön-külön megrakva (akár a befizető át is nézheti azt a 3 tippet és csak egyet választ ki belőle), vagy ki lehet próbálni azt is, hogy mindet egy szelvényre egy közepes téttel, bár ezt nem igazán ajánljuk.

A 10.000Ft-os alaptét csak példa, lehet próbálkozni nagyobb vagy kisebb téttel is, de figyeljetek arra oda, hogy annyit kockáztassatok meg, amennyit megengedhettek, inkább próbálgassátok, alakítsátok nem valós pénzes játékokkal!

A stratégiák csak esélyt adnak arra (főleg a Prémium csomag esetén), hogy nyerjetek, de nem garantálják a biztos nyereséget!

sportfogadás, stratégia, tippmix tippek, ingyenes tippmix tippek

5 Comments

 1. A én észrevételem az ,hogy a világ egyik legrosszabb
  társaságával vagyunk kénytelenek játszani(szerencseját.zrt)
  az odds-ok rosszabbak,mint Kenyában,az élő játékot ócska
  sunyi módszerekkel blokkolják,ha valami lehetőség lenne
  a játékosok előtt,a kínálatból kiveszik a nekik nem szimpatikusokat,nem teszik lehetővé,hogy többszörös
  kötések esetén egy kis nyereséggel kiszállj,az utolsó
  meccset is ki kell várni,ez állami monopólium,nem lehet
  máshol játszani,mert rádküldik a navot,gusztustalan
  felháborító módszer, ezt másutt maffia modusnak
  neveznék,nem is értem,hogy lehet ilyet az EU-n belül
  engedni,be kellene őket perelni az EU bírósága előtt
  csalásért.Na ki lehet tenni ezt a véleményt ,vagy már mindenki be van oltva civil kurázsi ellen.

  Kovács Endre
  1. Üdv!

   Egyre jobb és nagyobb a kínálata a Tippmixnek, de van valami abban, amit írsz. Azt kijelenthetjük, hogy messze le van maradva a külföldi irodáktól, viszont a magyar ember nem ismer sokat, mi is a legismertebbekről tudunk, amikkel nem fair összehasonlítani. A papíron játszhatókkal kellene összehasonlítani, viszont azokról mi sem tudunk sokat. Mi nem igazán tapasztaltuk az általad leírtakat, sőt, volt olyan is, hogy jobb szorzót kínáltak. Pl. talán pont tegnap, az Ajax győzelemre a külföldi irodák 1.40-1.45-t adtak, a Tippmix pedig 1.50-et. Egyébként mi úgy tudjuk, hogy sok iroda, pl. az Unibet is legális a mi országunkban, de ezt nem kell tényként kezelni, utána kell olvasni, de mi így tudjuk, szóval nem kötelező Tippmixen játszani sem. Az biztos, hogy a legnagyobb előnye az az, hogy biztosan legális és adózott is a nyeremény.

   tallas94

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük