Forradalmi újítás, elindul a “fizetős” szolgáltatásunk!

Ejejj, gondoljátok, megint ez a fizetős miféle… Na, de nehogy azt higgyétek, hogy ez is olyan lesz, mint a többi, nem hiába van ott a címben, hogy “forradalmi”. Sőt! A lényeg az, hogy a Winmasters-zel és az Unibettel elindítottunk egy közös programot. Aki befizet a megadott linkeken keresztül (Winmasters: https://ads.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4674&bid=2646&lpid=524
Unibet: https://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=20458168&bid=19694) a Winmasters-re vagy az Unibetre, azok máris tagok lesznek. Szóval nekünk 1Ft-ot sem kell fizetnie senkinek. Ugyan mindegy, hogy hol játszotok. A különbség annyi, hogy ha megbíztok a szolgáltatásban, és befizettek, akkor a Prémium tippekért nekünk már nem kell fizetni. Szóval összefoglalva: befizetsz a Winmasters vagy az Unibet oldalára, elküld9d nekünk róla a képet (e-mailben), hogy befizettél és máris Prémium tag leszel. Ezzel 2 legyet ütöttél egy csapásra. Elkezdhetsz fogadni, ráadásul ezzel együtt Prémium tippeket fogst kapni. Hát nem nagyszerű?

Szóval mostantól küldhetitek is a befizetésről a képeket az admin@tippvadasz.hu e-mail címre. A tippeket e-mailben fogjátok kapni.

Árak: 5.000Ft befizetés esetén 1 hónap, 10.000Ft befizetés esetén 3 hónap, 15.000Ft befizetés esetén 6 hónap, 20.000Ft befizetés esetén 1 év tagságot kapsz.

 

Mi a garancia?

Az, hogy egy megbízható sportfogadó irodánál fizetettek be, nem nálam. Szóval, ha bármi baj történne, a pénzed akkor is ott van, ott marad, én nem léphetek le vele, vagy hasonló.

 

A nyereményjáték lezárult!

 

  1. Pingback: Így fizess be a Winmasters-re! - Tippek egy helyen

  2. Pingback: Mától Prémium tippmix tippek is vannak! Cikk végén kuponkód - Tippek egy helyen

  3. Pingback: Hatalmas profittal nyitott a Prémium részleg - Tippek egy helyen

  4. Pingback: Második napja 100%-osak a Prémium tippmix tippek! - Tippek egy helyen

  5. Pingback: Második napja 100%-osak a Prémium tippmix tippek! - Tippek egy helyen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük