Így fizess be a Winmasters-re!

Úgy gondoltam, írok egy rövid leírást a befizetési lehetőségekről és magáról a befizetésről. A Winmasters oldalát azért ajánlom jobban, mint a konkurenciát, mert hatalmas bónuszokat kínál. Mellesleg aki a Winmasters-t használja rajtunk keresztül, az Prémium Tippmix Tippeket fog kapni. Erről itt találtok további információt: https://tippvadasz.hu/2018/03/22/forradalmi-ujitas-elindul-fizetos-szolgaltatasunk-nyeremenyjatek-cikk-vegen/

 

Regisztráció

A regisztráció nagyon egyszerű. Itt tudtok regisztrálni: https://ads.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4674&bid=2646&lpid=524

A jobb felső sarokban a nyelvet állítsátok át magyarra, majd nyomjatok rá a “Szerezze meg a bónuszt” feliratra. Máris bejön a regisztrációs felület. Mivel magyarra állítottuk, így elég egyszerű dolgunk van, be kell írnunk az adatainkat.

 

befizetés

Úgy érzem felesleges lenne szóról szóra ugyanazt megírnom, ami megtalálható a honlapjukon is, ezért csak egy linket fogok erről adni. Katt ide!

 

Igazából ennyi is lenne, tényleg csak egy rövid leírás volt, ha netán valamiért nem menne, vagy eddig nem biztatok volna a szolgáltatásban, akkor ezekkel a kis segítségekkel szerintem már minden rendben lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük