Hatalmas profittal nyitott a Prémium részleg

Hatalmas profittal nyitott a Prémium részleg

Hatalmas profittal nyitott a Prémium részleg, 3-ból 3!

tippmix táblázat

3/3. Elég lenne, ha ennyit írnék, hisz ez önmagáért beszél. Aki elkezdte velünk a próbaidőszakot, az most örülhet. Jól látszik, hogy mennyire sikeres ez és mennyire érti ezt a döntetlen taktikát profi tippadónk. Régen ugyanezt láthattátok a TippTolvaj oldalán is, nem hiába, hisz a tippadó ugyanaz, Magyarország egyik legjobb, ha nem a legjobb tippadója. A befizetésről és a Prémium tippekről itt találtok információkat, katt ide! A próbaidőszakról és az ingyenes 1 hónapról pedig itt találtok egy rövidke kis információt, katt ide!

A Tippmix Táblázatban bármikor láthatjátok az eddigi tippeket, nincs zsákbamacska.

Minden nap van ingyenes tipp is. Az oldal bal alsó sarkában kapcsoljátok be az értesítéseket (piros kis harang), és megkapjátok az értesítéseket minden készülékre, nem bombázunk felesleges e-mailekkel így.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
Majdnem!
25% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
All in tagság
Majdnem!
40% kedvezmény
Majdnem!
50% kedvezmény
Pörgess a kedvezményekért!
Napi egyszer megpörgetheted a szerencsekereket a kedvezményekért. Ha valamilyen kedvezményt pörgettél ki, akkor befizetés előtt add meg a kuponkódot, amely bármikor felhasználható, akár már eleve kedvezményes csomagra is, így például összevonható az All in csomaggal is! Az All in csomag tartalma: V.I.P és Prémium csomag, plusz az ingyenes tippek is kiküldésre kerülnek, 6 hónapon keresztül, ami 24.000Ft-ba kerül. Ez alapból is megéri, de összevonható a kedvezményekkel is, tehát lejöhet belőle akár 50% is! 1 ember egyszerre csak 1 kedvezményes csomaggal rendelkezhet. Az All in tagság kipörgetése nem azonnali ingyenes tagságot jelent! Ezzel a szerencsés befizethet a csomagra, amelyre amúgy más módon ritkán lehet, így viszont a kóddal bármikor, akár azonnal is!
Szabályok:
  • 1 ember naponta egyszer pörgethet
  • A csalók kizárásra kerülnek.