Mától Prémium tippmix tippeket is adok!

Egy korábbi cikkben leírtam, hogy milyen lesz a Prémium szolgáltatás, és hogy hogyan fog működni. Nézze meg mindenki, mert hiába Prémium a neve, teljes mértékben ingyenes, mivel a rászánt pénz teljes mértékben felhasználható fogadásokra. (Ha nem jelenne meg a cikk, itt a link: https://tippvadasz.hu/2018/03/22/forradalmi-ujitas-elindul-fizetos-szolgaltatasunk-nyeremenyjatek-cikk-vegen/)

Az április most még csak próbaidőszak, szóval akik szeretnének tagok lenni, azoknak az április AJÁNDÉK, ÉS MÁJUSTÓL SZÁMÍT A PRÉMIUM IDŐSZAKUK. Már páran jelentkeztettek, ne hagyja ki senki ezt a lehetőséget! Itt minden információ megtalálható.

Annyit még leírnék, hogy nem egy kezdőtől fogjátok kapni a tippeket, hanem a TippTolvaj régi tippadójától, akivel az oldal a legsikeresebb volt, ő nem mást, mint “profi”. Ha szeretne újra 70-80%-os nyerési arányt, de a TippTolvaj új tippadója csalódást okozott, vagy nem bízik az új rendszerben, akkor jelentkezzen nálunk. Szóval még egyszer, információ és leírás itt található (katt a szövegre!).

Egy próbát megér!

Itt a kuponkód + 1 hónap ingyen (megosztás után látszani fog):
[sociallocker]
1HONAPAJANDEKBA

Ha ezt a kuponkódot elküldi a képpel együtt (a befizetésről), akkor kap + 1 hónapot ingyen![/sociallocker]

Egy hozzászólás

  1. Pingback: Hatalmas profittal nyitott a Prémium részleg - Tippek egy helyen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük