Mától Prémium tippmix tippek is vannak! Cikk végén kuponkód

Mától Prémium tippmix tippek is vannak! Cikk végén kuponkód

Mától Prémium tippmix tippeket is adok!

Egy korábbi cikkben leírtam, hogy milyen lesz a Prémium szolgáltatás, és hogy hogyan fog működni. Nézze meg mindenki, mert hiába Prémium a neve, teljes mértékben ingyenes, mivel a rászánt pénz teljes mértékben felhasználható fogadásokra. (Ha nem jelenne meg a cikk, itt a link: https://tippvadasz.hu/2018/03/22/forradalmi-ujitas-elindul-fizetos-szolgaltatasunk-nyeremenyjatek-cikk-vegen/)

Az április most még csak próbaidőszak, szóval akik szeretnének tagok lenni, azoknak az április AJÁNDÉK, ÉS MÁJUSTÓL SZÁMÍT A PRÉMIUM IDŐSZAKUK. Már páran jelentkeztettek, ne hagyja ki senki ezt a lehetőséget! Itt minden információ megtalálható.

Annyit még leírnék, hogy nem egy kezdőtől fogjátok kapni a tippeket, hanem a TippTolvaj régi tippadójától, akivel az oldal a legsikeresebb volt, ő nem mást, mint “profi”. Ha szeretne újra 70-80%-os nyerési arányt, de a TippTolvaj új tippadója csalódást okozott, vagy nem bízik az új rendszerben, akkor jelentkezzen nálunk. Szóval még egyszer, információ és leírás itt található (katt a szövegre!).

Egy próbát megér!

Itt a kuponkód + 1 hónap ingyen (megosztás után látszani fog):
[sociallocker]
1HONAPAJANDEKBA

Ha ezt a kuponkódot elküldi a képpel együtt (a befizetésről), akkor kap + 1 hónapot ingyen![/sociallocker]

One comment

  1. Pingback: Hatalmas profittal nyitott a Prémium részleg - Tippek egy helyen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
Majdnem!
25% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
All in tagság
Majdnem!
40% kedvezmény
Majdnem!
50% kedvezmény
Pörgess a kedvezményekért!
Napi egyszer megpörgetheted a szerencsekereket a kedvezményekért. Ha valamilyen kedvezményt pörgettél ki, akkor befizetés előtt add meg a kuponkódot, amely bármikor felhasználható, akár már eleve kedvezményes csomagra is, így például összevonható az All in csomaggal is! Az All in csomag tartalma: V.I.P és Prémium csomag, plusz az ingyenes tippek is kiküldésre kerülnek, 6 hónapon keresztül, ami 24.000Ft-ba kerül. Ez alapból is megéri, de összevonható a kedvezményekkel is, tehát lejöhet belőle akár 50% is! 1 ember egyszerre csak 1 kedvezményes csomaggal rendelkezhet. Az All in tagság kipörgetése nem azonnali ingyenes tagságot jelent! Ezzel a szerencsés befizethet a csomagra, amelyre amúgy más módon ritkán lehet, így viszont a kóddal bármikor, akár azonnal is!
Szabályok:
  • 1 ember naponta egyszer pörgethet
  • A csalók kizárásra kerülnek.
EURO 2020 leírás