Prémium Tippmix Tippek

Mi vezettük be ezt elsőnek Magyarországon! Ahogyan észrevettük, egyre többen utánozzák a módszerünket. 🙂

A lényeg az, hogy a Winmasters-zel és az Unibettel elindítottunk egy közös programot. Aki befizet a megadott linkeken keresztül (Winmasters: https://ads.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4674&bid=2646&lpid=524
Unibet: https://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=20458168&bid=19694) a Winmasters-re vagy az Unibetre, azok máris tagok lesznek. Szóval nekünk 1Ft-ot sem kell fizetnie senkinek. Ugyan mindegy, hogy hol játszotok. Tippmix, Bet365, Unibet, Winmasters, stb. A különbség annyi, hogy ha megbíztok a szolgáltatásban (Winmasters és Unibet), és befizettek, akkor a Prémium tippekért nekünk már nem kell fizetni. Szóval összefoglalva: befizetsz a Winmasters vagy az Unibet oldalára, elküldöd nekünk róla a képet (e-mailben), hogy befizettél és máris Prémium tag leszel. Ezzel 2 legyet ütöttél egy csapásra. Elkezdhetsz fogadni, ráadásul ezzel együtt Prémium tippeket fogsz kapni. Hát nem nagyszerű?

A befizetésről a képeket az admin@tippvadasz.hu e-mail címre lehet küldeni. A tippeket e-mailben fogjátok kapni.

Árak: 5.000Ft befizetés esetén 1 hónap, 10.000Ft befizetés esetén 3 hónap, 15.000Ft befizetés esetén 6 hónap, 20.000Ft befizetés esetén 1 év tagságot kapsz.

 

Mi a garancia?

Az, hogy egy megbízható sportfogadó irodánál fizetettek be, nem nálam. Szóval, ha bármi baj történne, a pénzetek akkor is ott van, ott marad, én nem léphetek le vele, vagy hasonló. Ráadásul a tagság ára már a bankod is, ezzel már el is kezdhetsz fogadni.

 

Ha végeztél a befizetéssel, küldj róla nekünk egy képet erre az e-mail címre: admin@tippvadasz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük