VB csomag akciósan + ajándék Prémium tagság

VB csomag akciósan + ajándék Prémium tagság

VB csomagunkhoz ajándék Prémium tagság jár

Az akció ideje lejárt, már nem érvényes!

VB csomag + 1 hónap Prémium tagság, akciós áron ráadásul? Igen!

Ahogyan azt már láthattátok, péntekig a VB Prémium csomagunk 6.000Ft helyett csak 4.000Ft-ba kerül, ha Skrillel- vagy PayPallal fizettek elő.

VB VB

De mi erre ráteszünk még egy lapáttal. Ha péntekig Skrillel- vagy PayPallal fizettek be, nem csakhogy 4.000Ft-ba kerül, de kaptok ajándékba 1 hónap Prémium tagságot is. Ez azt jelenti, hogy a VB döntő után még 1 hónapon át kapjátok a tippeket, csak akkor már a “szimpla” Prémium tippeket.

A Skrill és a PayPal e-mailünk megegyezik: tallas94pp@gmail.com, erre küldhetitek a pénzt. A kifizetett összegből tudni fogjuk, hogy mire fizettetek be. Amelyik e-mailről küldtétek, arra kapjátok a tippeket, ha ezen változtatni szeretnétek, írjatok az admin@tippvadasz.hu e-mail címre!

VB

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
Majdnem!
25% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
All in tagság
Majdnem!
40% kedvezmény
Majdnem!
50% kedvezmény
Pörgess a kedvezményekért!
Napi egyszer megpörgetheted a szerencsekereket a kedvezményekért. Ha valamilyen kedvezményt pörgettél ki, akkor befizetés előtt add meg a kuponkódot, amely bármikor felhasználható, akár már eleve kedvezményes csomagra is, így például összevonható az All in csomaggal is! Az All in csomag tartalma: V.I.P és Prémium csomag, plusz az ingyenes tippek is kiküldésre kerülnek, 6 hónapon keresztül, ami 24.000Ft-ba kerül. Ez alapból is megéri, de összevonható a kedvezményekkel is, tehát lejöhet belőle akár 50% is! 1 ember egyszerre csak 1 kedvezményes csomaggal rendelkezhet. Az All in tagság kipörgetése nem azonnali ingyenes tagságot jelent! Ezzel a szerencsés befizethet a csomagra, amelyre amúgy más módon ritkán lehet, így viszont a kóddal bármikor, akár azonnal is!
Szabályok:
  • 1 ember naponta egyszer pörgethet
  • A csalók kizárásra kerülnek.