Ingyen Prémium tagság

Ingyen Prémium tagság

Ingyen Prémium tagság mindenkinek!

Szeretnél ingyen Prémium tagságot? Hát most könnyedén megkaphatod.

Írj egy e-mailt bármilyen szöveggel, vagy akár szöveg nélkül a tippvadasz.hu@gmail.com e-mail címre és válaszban küldünk egy egyedi azonosítót! (Erre az e-mailre csak azok írjanak, akik részt akarnak venni a promócióban!) Az egyedi azonosítódat add meg barátaidnak, ismerőseidnek, vagy bárkinek! Kérd meg őket, hogy ha előfizetnek, akkor adják meg ezt a kódot, mert ebben az esetben mindkettőtök kaptok 1 hónap ingyen tagságot. Nincs korlát, nincs limit. Ameddig tart ez a kis játék, addig a végtelenségig is növelheted a Prémium tagságod idejét. Ráadásul PayPal és Skrill befizetés esetén 1 hónap helyett 2-2 hónap ajándék jár.

Szóval az, aki meghív valakit, annak még csak be sem kell fizetnie, csak a meghívottjának, de a végén mindenki jól jár.

Azok a csomagok, amelyek nem érvényesek a játékban: 2 hetes Prémium tagság, ingyenes tippek megosztás nélkül, napi Prémium tippmix tipp.

ingyen prémium tagság
Ingyen Prémium Tagság

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
Majdnem!
25% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
All in tagság
Majdnem!
40% kedvezmény
Majdnem!
50% kedvezmény
Pörgess a kedvezményekért!
Napi egyszer megpörgetheted a szerencsekereket a kedvezményekért. Ha valamilyen kedvezményt pörgettél ki, akkor befizetés előtt add meg a kuponkódot, amely bármikor felhasználható, akár már eleve kedvezményes csomagra is, így például összevonható az All in csomaggal is! Az All in csomag tartalma: V.I.P és Prémium csomag, plusz az ingyenes tippek is kiküldésre kerülnek, 6 hónapon keresztül, ami 24.000Ft-ba kerül. Ez alapból is megéri, de összevonható a kedvezményekkel is, tehát lejöhet belőle akár 50% is! 1 ember egyszerre csak 1 kedvezményes csomaggal rendelkezhet. Az All in tagság kipörgetése nem azonnali ingyenes tagságot jelent! Ezzel a szerencsés befizethet a csomagra, amelyre amúgy más módon ritkán lehet, így viszont a kóddal bármikor, akár azonnal is!
Szabályok:
  • 1 ember naponta egyszer pörgethet
  • A csalók kizárásra kerülnek.
EURO 2020 leírás