Unibet befizetés esetén is jár a Prémium tagság!

Mától kezdve nem csak Winmasters-re, de az Unibetre is befizethettek Prémium tagságért. A feltételek ugyanazok. A “Prémium Tippmix Tipp” menü alatt a “Hosszabb távra:” bekezdésnél olvashattok erről többet. A lényeg igazából annyi, hogy be kell fizetni szimplán az Unibetre, erről küldeni kell egy képet az admin@tippvadasz.hu e-mail címre és máris tag leszel.

Ide kattintva tudsz befizetni!

Árak: 5.000Ft befizetés esetén 1 hónap, 10.000Ft befizetés esetén 3 hónap, 15.000Ft befizetés esetén 6 hónap, 20.000Ft befizetés esetén 1 év tagságot kapsz.

Az Unibet nagy előnye az, hogy az egyik legismertebb fogadóiroda, rengeteg bónusszal. Most pl. 20.000Ft-ig teljesen kockázatmentes, ami azt jelenti, hogy ha egyszerre felrakunk egy eseményre 20.000Ft-ig, azt teljes mértékben visszaadja (amit felhasználhatunk fogadásokra ugyanúgy). A másik nagy előnye pedig az, hogy TELJES MÉRTÉKBEN LEGÁLIS MAGYARORSZÁGON, mivel pert nyertek a magyar állammal szemben. Több információt erről itt olvashattok.

Ide kattintva tudsz befizetni!

 

unibet befizetés
Unibet befizetéssel is Prémium tag lehetsz

Használd ki a lehetőséget! 3 legyet ütsz egy csapással. Nem szükséges külön bank a fogadásokra, az már a befizetéssel meglesz, mivel a tagság árát 100%-ban felhasználhatod fogadásokra. Rengeteg bónusz és fogadási lehetőségek. 20.000Ft-ig kockázatmentesen fogadhatsz, ha elbukod az első fogadásodat, azt 100%-ban visszakapod 20.000Ft-ig.

 

Fontos, hogy csak az első befizetés számít és az is rajtunk keresztül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük