Facebook URL blokkolva

Facebook URL blokkolva

A Facebook valószínűleg tévesen blokkolta a Tippvadász weboldalát (https://tippvadasz.hu/), ezért azt nem lehet megosztani a Facebookon. Megkérnék mindenkit arra, hogy posztolja ki azt (Facebookra), hogy https://tippvadasz.hu/, vagy elegendő az is, hogy tippvadasz.hu! Ezt a Facebook nem fogja engedni, mivel blokkolta. Nem kell ettől megijedni, nem lesz belőle semmi baj, ezzel csak egy kis segítséget szeretnénk tőletek kérni. A link megosztása után kétféle kimenetel lehet:
1.: Jön egy értesítés (a támogatási üzenetmappába), miszerint ez ütközik a közösségi alapelveikbe. Ebben az esetben nyomjatok arra, hogy ellenőrzés kérése, és kész is!
2.: A másik esetben a bejegyzés alatt ott lesz, hogy nem spam, vagy valami hasonló. Ebben az esetben nyomjatok rá arra, hogy nem spam, és ennyi is!

A több bejelentés (miszerint nem spam) segíthet abban, hogy feloldják a linket. Aki megtette ezt a 2-3 lépést, ami kb. 1 percébe került, annak 1000 hála!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
Majdnem!
25% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
All in tagság
Majdnem!
40% kedvezmény
Majdnem!
50% kedvezmény
Pörgess a kedvezményekért!
Napi egyszer megpörgetheted a szerencsekereket a kedvezményekért. Ha valamilyen kedvezményt pörgettél ki, akkor befizetés előtt add meg a kuponkódot, amely bármikor felhasználható, akár már eleve kedvezményes csomagra is, így például összevonható az All in csomaggal is! Az All in csomag tartalma: V.I.P és Prémium csomag, plusz az ingyenes tippek is kiküldésre kerülnek, 6 hónapon keresztül, ami 24.000Ft-ba kerül. Ez alapból is megéri, de összevonható a kedvezményekkel is, tehát lejöhet belőle akár 50% is! 1 ember egyszerre csak 1 kedvezményes csomaggal rendelkezhet. Az All in tagság kipörgetése nem azonnali ingyenes tagságot jelent! Ezzel a szerencsés befizethet a csomagra, amelyre amúgy más módon ritkán lehet, így viszont a kóddal bármikor, akár azonnal is!
Szabályok:
  • 1 ember naponta egyszer pörgethet
  • A csalók kizárásra kerülnek.