fbpx
Facebook oldal

Facebook oldal

Sziasztok!

Hát újra megtörtén, tiltva lett a Facebook oldalunk, valószínűleg nem fogjuk visszakapni. Nem kell megijedni, ez semmire sem lesz hatással, csak nem tudunk már ott senkinek sem visszaírni. Egyelőre várjuk a csodát, de ha nem történik semmi jó, akkor kivesszük a Facebook oldalt mindenhonnan, és marad a jó öreg e-mailes megoldás, ami bármikor igénybe vehető, vagy csináltunk egy új, befizetés menüpontot, amivel egyszerűen tudtok majd írni. Szóval e-mailben mindig elérhetőek vagyunk, ott nyugodtan lehet írni. Ha nem kapjuk vissza, nem tudjuk még, hogy létrehozunk-e egy újat, mert mindig ez történik, és ha sokan írtok már ott, akkor sokan megijednek, hogy mi tettünk valamit, pedig ez nem így van.

A lényeg tehát az, hogy semmi sem változik, csak az amúgy is inaktív (kapcsolattartásra használt) Facebook oldal nem lesz, de a csoport megmarad (reméljük, azzal eddig sem volt gond).

Szóval nincs ok aggodalomra, minden feladatunkat ugyanúgy elvégezzük. Aki bármit szeretne (akár tag lenni), az írjon e-mailben, vagy az erre a célra létrehozott új menüpont alatt, azok mindig rendelkezésre állnak.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üresVissza a weboldalra