Facebook oldal

Facebook oldal

Sziasztok!

Hát újra megtörtén, tiltva lett a Facebook oldalunk, valószínűleg nem fogjuk visszakapni. Nem kell megijedni, ez semmire sem lesz hatással, csak nem tudunk már ott senkinek sem visszaírni. Egyelőre várjuk a csodát, de ha nem történik semmi jó, akkor kivesszük a Facebook oldalt mindenhonnan, és marad a jó öreg e-mailes megoldás, ami bármikor igénybe vehető, vagy csináltunk egy új, befizetés menüpontot, amivel egyszerűen tudtok majd írni. Szóval e-mailben mindig elérhetőek vagyunk, ott nyugodtan lehet írni. Ha nem kapjuk vissza, nem tudjuk még, hogy létrehozunk-e egy újat, mert mindig ez történik, és ha sokan írtok már ott, akkor sokan megijednek, hogy mi tettünk valamit, pedig ez nem így van.

A lényeg tehát az, hogy semmi sem változik, csak az amúgy is inaktív (kapcsolattartásra használt) Facebook oldal nem lesz, de a csoport megmarad (reméljük, azzal eddig sem volt gond).

Szóval nincs ok aggodalomra, minden feladatunkat ugyanúgy elvégezzük. Aki bármit szeretne (akár tag lenni), az írjon e-mailben, vagy az erre a célra létrehozott új menüpont alatt, azok mindig rendelkezésre állnak.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
Majdnem!
25% kedvezmény
Nem sikerült
Majd legközelebb
All in tagság
Majdnem!
40% kedvezmény
Majdnem!
50% kedvezmény
Pörgess a kedvezményekért!
Napi egyszer megpörgetheted a szerencsekereket a kedvezményekért. Ha valamilyen kedvezményt pörgettél ki, akkor befizetés előtt add meg a kuponkódot, amely bármikor felhasználható, akár már eleve kedvezményes csomagra is, így például összevonható az All in csomaggal is! Az All in csomag tartalma: V.I.P és Prémium csomag, plusz az ingyenes tippek is kiküldésre kerülnek, 6 hónapon keresztül, ami 24.000Ft-ba kerül. Ez alapból is megéri, de összevonható a kedvezményekkel is, tehát lejöhet belőle akár 50% is! 1 ember egyszerre csak 1 kedvezményes csomaggal rendelkezhet. Az All in tagság kipörgetése nem azonnali ingyenes tagságot jelent! Ezzel a szerencsés befizethet a csomagra, amelyre amúgy más módon ritkán lehet, így viszont a kóddal bármikor, akár azonnal is!
Szabályok:
  • 1 ember naponta egyszer pörgethet
  • A csalók kizárásra kerülnek.