fbpx
Nyertem, de mire költsem?

Nyertem, de mire költsem?

Nyertél Tippmixen, de nem tudod, hogy mire költsd?

Na jó, igazából ebből nem lehet egy konkrét cikket írni, hisz rengeteg dologra lehetne költeni azt a pénzt, amit az ember nyert, vagy eleve amije van, nem csak nyereségből.

Inkább csak szerettem volna nektek ajánlani valamit, vagyis valakit, aki most szinte megmentette az életemet. Nemrég volt egy beázásunk, amit a régi tető szerkezete okozott. Nem igazán értek ehhez a szakmához, úgyhogy az okokat nem is ragoznám tovább.

Eszembe jutott, hogy nekem van egy ismerősöm, aki ezzel, vagy hasonló dolgokkal foglalkozik, rövid határidővel. Fel is hívtam és másnap már el is kezdték a munkálatokat és hamar meg is oldották a problémákat. Nemrég weboldaluk is lett, ezért is jutottak eszembe, és hálám jelélül szeretnék nekik a kezdeti nehézségeken kicsit könnyíteni.

Szóval nem, ez nem egy reklám, nem ők kértek fel, hanem teljesen magamtól írok, és tényleg szívesen ajánlom őket. Legyen szó bármiről, tetőjavítás, tetőfedés, igazából bármilyen ácsmunka, bádogmunka, belső munkálatok, burkolás, vagy tényleg bármi, ami az ingatlanok felújítása/karbantartása/javítása/építése terén jelen van, azzal ők megbirkóznak olcsón, rövid határidővel.

tetőjavítás

Amint látjátok, nem csak családi házak terén jártasak, hanem tényleg bármilyen ingatlan esetén tudnak segíteni, itt éppen egy panel ház tetején vannak. Az biztos, hogy nincs tériszonyuk, az alpintechinát is lazán használják.

Szóval ha ingatlanok terén bármi problémátok akadna, keressétek őket, mert profik! megepitjuk.hu a weboldal címe, ott fel tudjátok venni velük a kapcsolatot. Telefonon hamarabb elérhetitek őket, de persze a többi módszer is működik.

Bár senkinek sem kívánom, hogy erre legyen szüksége, de ha tényleg kell, vagy ha már nyertél tényleg Tippmixen és van egy kis fölös pénzed, akkor javíttasd ki az otthonod hibáit olyan emberekkel, akik értenek is hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üresVissza a weboldalra