fbpx
Exkluzív Facebook csoport

Exkluzív Facebook csoport

Exkluzív Facebook csoport a Tippvadásztól, ahová csak be kell lépni, és már ott is lesznek a tippek!

Ha szeretnél befizetni, akkor keress meg minket e-mailben az Mutasd admin@tippvadasz.hu e-mail címen, vagy írj a Befizetés menüponton keresztül. Itt le fogjuk írni azt, hogy hogyan tudsz befizetni, egyéb információk mellett.

A Tippvadász Exkluzív Facebook csoport (https://www.facebook.com/groups/tippvadaszexkluziv/) az egyetlen olyan csomag, ahol nem e-mailben küldjük el a tippeket, hanem az adott csoportba rakjuk ki. Itt a minimum odds 1.50. Napi 2 tippet rakunk ki. Attól is exkluzív, mert ha van valamilyen nagy esemény, pl. foci VB vagy olimpia, akkor azokból szinte csak oda rakunk ki tippeket. Ráadásul a tagok egymással is megoszthatják gondolataikat, tippjeiket. A csatlakozással automatikusan elfogadod a csoportban lévő szabályokat!

Árak:

1 hónap: 2.000Ft!
3 hónap: 4.000Ft!

Exkluzív!
Ha a másik 2 csomag közül (V.I.P és Prémium) befizetsz bármelyikre, vagy esetleg mindkettőre, akkor az Exkluzív Facebook csoportra 50% kedvezmény kapható. Ebben az esetben az árak:
1 hónap: 1.000Ft!
3 hónap: 2.000Ft!

Ráadásul egész júliusban most ingyenesen csatlakozhatsz, ha befizetsz bármelyik másik csomagra (All in, V.I.P vagy Prémium)!!! Szóval ha befizetsz egy adott csomagra még ebben a hónapban (All in, V.I.P vagy Prémium), akkor az Exkluzív Facebook csoportba ingyen csatlakozhatsz.
Mivel még nagyon az elején járunk, ezért egész augusztusban a napi 2 db tipp mellé véletlenszerűen ki fogunk rakni még egy V.I.P vagy Prémium tippet is (ez leginkább azoknak hasznos, akik csak szimplán az Exkluzív Facebook csoportra fizettek be, ezzel nekik szeretnénk kedveskedni az elején még a kevesebb tag miatt várható kisebb inaktivitás miatt). Szóval érdemes minél előbb csatlakozni, mert augusztusban V.I.P és Prémium tippek is lesznek láthatóak a csoportban.

Facebook Exkluzív csoport

Érdemes kipróbálni, hisz egy remek közösség épülése vette kezdetét, és a mi tippjeinken kívül láthatod másokét is, így növelve esélyeidet a nyerésre! Ráadásul mennyi mindent ígér és kínál ez a csomag, ami mindeközben a legolcsóbb is!

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük