fbpx
75% All in kedvezmény

75% All in kedvezmény

Giga akció!!!

Akció!!! Csak 20 embernek!!!

Figyelem! A helyek több, mint fele már elfogyott. Ha szeretnéd ezt a nagy akciót, akkor minél hamarabb jelentkezz, mert valószínűleg pár napon belül betelik!

Az első 20 befizető ebben a hónapban befizethet az All in csomagra (V.I.P, Prémium és Ingyenes tippek 6 hónapra) csak 6.000Ft-ért úgy, hogy ráadásul kap mellé ingyen 6 hónap Exkluzív Facebook csoport tagságot!!! Szóval V.I.P, Prémium, Ingyenes tippek és Exkluzív Facebook csoport 6 hónapra csak 6.000Ft, 32.000Ft helyett!!!
Ez 75% kedvezményt jelent az All in csomagra és teljesen ingyen jár mellé a 6 hónap Exkluzív Facebook tagság. Ez egyébként az összes csomagunk egyben, 6 hónapra, 6.000Ft-ért, de csak 20 ember veheti igénybe!

Akinek nincs Facebookja, vagy nem szeretne az Exkluzív Facebook csoportban lenni, az kaphat helyette +1 hónapot a többi csomaghoz, azaz az All in így 7 hónapig jár, nem 6 hónapig.

Mire jó az, ha kiküldjük az ingyenes tippeket is? Arra, hogy ne kelljen a weboldalon keresgélni és csak ezért a Facebook csoportunkba is belépni (az ingyenes csoportra gondolunk itt természetesen, mert az egyik ingyenes tipp ott van), mi elküldjük a többi tippel együtt e-mailben, megspórolva ezzel akár perceket is. Ráadásul ha bármi oknál fogva nem kerülnének ki az ingyenes tippek (pl. hiba a weboldalon, vagy nincs meg az 5 like a Facebook tippre), az All in tagok ebben az esetben is megkapják.

Ne feledjétek, csak 20 ember fizethet be erre a giga akcióra, és csak ebben a hónapban, ha ez megvan, akkor nincs további lehetőség, szóval érdemes gyorsnak lenni!

Ha szeretnél befizetni, akkor keress meg minket e-mailben az Mutasd admin@tippvadasz.hu e-mail címen, vagy írj a Befizetés menüponton keresztül. Itt le fogjuk írni azt, hogy hogyan tudsz befizetni, egyéb információk mellett. Ha az ackióra szeretné befizetni, azt jelezd előre!

2 Comments

    1. Üdvözlöm! A tippek a weboldalon és a Facebook csoportunkban vannak. Ha a fizetős tippekre gondolt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! 🙂

      Tippvadász

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük