Tippmix Tippek – HATÁRIDŐ: 2022.01.22. 16:00

Tippmix Tippek – HATÁRIDŐ: 2022.01.22. 16:00

Tippmix Tippek minden napra, ráadásul ingyen!

Tippmix tippek minden napra, ráadásul ingyenes és ez a része az is marad!

tuti tippmix tippek
Tippmix Tippek

Ingyenes tipp:

Liga: ANGLIA: League One (Foci)
Esemény: Morecambe – Wycombe
Kimenetel: Vendég
Odds: 1.80
Határidő: 2022. 01. 22. 16:00
Sorszám: 41160 V

2 Comments

 1. Kedves Mindenki,

  Az ingyenes “single” meccseket szoktam megtenni. Számomra az ingyenes azt jelentené, hogy jó stat! Ezáltal kedvet csinálva a prémium befizetéshez. Na majdnem be is fizettem! De jó, hogy nem!!!
  74 napja játszom meg és írom a tippeket! 74/3 alakalom amikor elmaradt a meccs. Ésss 74/39 a nyertes tippek száma! Az 55%-os winrate! Nagyon kevés. Tovább nem ragozom.

  Somogyi Balázs
  1. Üdv! Nem tudom mi ez az erős frusztráció, zargat minket e-mailben és itt is… Akár figyelmen kívül is hagyhattuk volna, e-mailben is, itt is (nem jelenik meg a hozzászólás automatikusan, csak ha engedélyezzük). Ha valaki az ingyenes tippek alapján ítéli meg a fizetős tippeket, annak azok nem is valóak, mert nem nézte vagy olvasta el jól egyszer sem a csomagokat. Az ingyenes tippek egyedül a Prémiumra hasonlítanak, de ettől függetlenül az is tegnap 5/4 volt, míg az ingyenesek nem jöttek. Ez miért van? Mert nálunk nem a csalogatás a lényeg, hogy jó legyen az ingyenes és nem foglalkozunk a meglévő tagokkal, hanem éppen az van, hogy próbálunk arra törekedni, hogy mindkettő jó legyen, de ha dönteni kell, akkor a pénzt fizető tagok kapják a prioritást, hisz fizettek a szolgáltatásért. Ilyen eset pl. egy olyan nap, amikor egyszerűen nincs jó 14 db tipp (naponta ennyi van), de azért próbáljuk a legjobbat kihozni belőle, de azt bárki megértheti, hogy elsőnek a fizetőseket nézzük ki, aztán marad az ingyenes (ezért is érdemes befizetni). A V.I.P és az Exkluzív csomag meg teljesen más, mint az ingyenes, teljesen más szorzók vannak. Hogy mennyire nem tükrözi az ingyenes tippek a fizetőseket? Itt egy jó példa pont a legutóbbi napról, tegnapról: 0 ingyenes nyert, azaz 0/4 lett, bevalljuk, nem titkoljuk. Milyen lett a fizetős? 10/8!!! 5/4 Prémium, 2/1 Exkluzív Facebook, 3/3 V.I.P. Kérdezzük mi, mi köze az ingyeneseknek a fizetős tippekhez? 55%-os statisztika, ahogyan írja (ráadásul csak a weboldalon lévő single tippről van szó, nem ennyiből áll az ingyenes tipp, van még egy szelvény, meg egy single a Facebook csoportban), miközben pl. egy V.I.P-nál 73%, ekkora különbségek vannak.

   Nem győzzük hangsúlyozni, mi nem becsalni akarunk embereket az ingyenes tippekkel, majd rossz fizetőseket adni, hanem kiszolgálni azokat, akik fizettek, az ingyenesekkel meg megpróbálni segíteni és adni azoknak is valamit, akik ezt nem tehetik meg (pedig már van 4.000Ft-os csomag is, miközben a legtöbb helyen 10 meg 20 ezer alatt nincs is). Ha valakinek napokon át tetszik az ingyenes, majd mégsem fizet be, és megvárja, míg jön egy rossz periódus (pl. ünnepek alatt a keresztény országokban nem volt semmi esemény, vagy BL, EL szünetel, Afrikai Nemzetek Kupájában már a csoportkörben nagy csapatok hullottak ki stb.), az nem is akart befizetni, csak nyerni akart az ingyenesekkel, majd várt, és várt, és várt. Jött egy rosszabb periódus és egyből jön a kritika.

   Áruljam el, mikor akart a kedves kommentelő befizetni? 2021. december 3, és már akkor is azt írta, hogy 1 hónapja követi az oldalt és teljesen meg van vele elégedve. Aztán gondolom átrakta ezt karácsony körülre, mert azt mondta poénosan, hogy majd ír a Jézuskának (5.000Ft-os Prémium csomagról beszélünk, ki sem merte próbálni…) Lassan 2 hónapja, ez a “majdnem be is fizettem” dolog. Várt 2 hónapot, miközben elsőnek december elején, majd karácsony tájékán akart befizetni (akkor még jó volt ezek szerint), lett egy rosszabb ingyenes tipp periódus, majd hagyta a fenébe.

   Igazából az ilyenek emberekre 1 szót sem szoktunk pazarolni, de megelégeltük a hasonló dolgokat, legalább mindenki átlátja a helyzetet. Ingyenes tippek≠fizetős tippek, tehát nem egyenlő, nem ugyanaz a kettő…

   Tippvadász

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük