Európa Prémium csomag, a legjobb európai tippek

Fizetési módok: PayPal, Skrill és utalás. PayPal- és Skrill e-mail cím, amelyre küldeni lehet a pénzt: tallas94pp@gmail.com
Szimpla utalás esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az admin@tippvadasz.hu e-mail címen keresztül, vagy írj egy üzenetet Facebook oldalunkra, ide kattintva!

Európa legjobb meccsei egy csomagban. Bajnokok Ligája, Európa Liga, kupa meccsek, szuperkupák, UEFA Nemzetek Ligája + olyan válogatott meccsek, amelyeket 2db európai nemzet játszik egymás ellen, és mindenféle korosztályos változatai ezeknek és a válogatott meccseknek (minden Európában játszódó mérkőzések, kivéve a bajnokik).

Árak: 10 meccsnap 2.000Ft, 20 meccsnap 3.500Ft, 30 meccsnap 4.500Ft, 90 meccsnap 8.000Ft, 1 teljes évre 15.000Ft.

Hamarosan elkezdődik a szezon. Még a szezon elején sem járunk, de már BL és EL selejtezőket játszanak. Ezek nagyrészt még selejtezők, az igazán érdekes dolgok majd később lesznek. Viszont mi nem várunk addig, elindult az Európa Prémium csomag tippjeinek kiküldése.

Mit jelent az, hogy meccsnap?

Itt nem hetekre, vagy hónapokra lehet befizetni, mivel nincs mindennap ilyesfajta mérkőzés. Ezért meccsnapokra lehet befizetni. Amelyik nap tudunk adni legalább 1 tippet, amiről úgy gondoljuk, hogy az jó lehet és ki is küldjük, az már meccsnapnak számít. 1 nap MAXIMUM 3 single tipp lesz, amiket akár egy szelvényre is rakhattok. Egy kivétel van, amikor nem meccsnapokra lehet befizetni, az pedig az 1 éves tagság. Itt egyszerűen 1 éven át kap tippeket a meccsnapokon a befizető.

európa prémium csomag

A csomagban nem tartjuk a minimum 1.80-as szorzót. Ez még nem jelenti azt, hogy 1.01-es lesz minden meccs, megpróbáljuk 1.50 felett tartani. Erre azért van szükség, mivel ezeket jól megválogatjuk, mert csak egy bizonyos csoportról szól, nem lehet bármilyen mérkőzés ugyebár.

Az elküldött összegből azonnal tudni fogjuk, hogy melyik szolgáltatást fizettétek ki. Amelyik e-mail címről fizetettek, arra küldjük a tippeket, ha ezen változtatni szeretnétek, azt írjátok meg az admin@tippvadasz.hu e-mail címünkre!

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek