Európa Prémium csomag

Bárki, aki befizet a(z) Unibetre vagy a Winmasters-re rajtunk keresztül (amelyiket választod, arra kell kattintani), az tag lehet, és a “befizetés” után maximum 2 nappal (de általában másnaptól) kapni is fogja a tippeket. A befizetésről a képeket az admin@tippvadasz.hu e-mail címre kell küldeni. A tippeket e-mailben fogja kapni mindenki. A csomag tartalma meccsnapok esetén maximum 3db single tipp.

Európa legjobb meccsei egy csomagban. Bajnokok Ligája, Európa Liga, kupa meccsek, szuperkupák, UEFA Nemzetek Ligája + olyan válogatott meccsek, amelyeket 2db európai nemzet játszik egymás ellen, és mindenféle korosztályos változatai ezeknek és a válogatott meccseknek (minden Európában játszódó mérkőzések, kivéve a bajnokik).

Árak: 30 meccsnap 7.500Ft, 90 meccsnap 11.500Ft, 1 teljes évre 17.500Ft.

Mit jelent az, hogy meccsnap?

Itt nem hónapokra lehet tagságot kérni, mivel nincs mindennap ilyesfajta mérkőzés. Ezért meccsnapok által lehet kitölteni a fogadóirodáknál befizetett összeghez járó időszakot. Így nem kell tartani attól, hogy pl. 1 hónapos intervallumra fizetett be valaki a fogadóirodákon keresztül, de kimarad 5 nap, mert csak azokat a napokat számoljuk, amelyeken tippek is voltak. Így ha tutira van tipp, azt küldjük is ki e-mailben, az már 1 meccsnapot jelent, de ha legközelebb nincs, majd utána lesz csak, akkor az fog a 2. napnak számítani, így 100%-ban ki lesznek töltve a napok, nem kell félni a kimaradásoktól! Amelyik nap tudunk adni legalább 1 tippet, amiről úgy gondoljuk, hogy az jó lehet és ki is küldjük, az már meccsnapnak számít. 1 meccsnap MAXIMUM 3 single tipp lesz. Egy kivétel van, amikor nem meccsnapok vannak, az pedig az 1 éves tagság. Itt egyszerűen 1 éven át lehet kapni tippeket a meccsnapokon.

európa prémium csomag

A csomagban nem tartjuk a minimum 1.80-as szorzót. Ez még nem jelenti azt, hogy 1.01-es lesz minden meccs, sőt, 1.20 alatt nem is lesz odds, és megpróbáljuk 1.50 körül tartani az átlagot. Erre azért van szükség, mivel ezeket jól megválogatjuk, mert csak egy bizonyos csoportról szól, nem lehet bármilyen mérkőzés ugyebár.

Ha szeretnék többet megtudni a 2 fogadóirodáról, előnyökről, hátrányokról, miért használjuk mindkettőt stb., akkor kattints ide!

Fontos!

Mi nem biztatunk senkit sem arra, hogy valódi pénzzel játsszon! Ha ezt valaki mégis ki szeretné próbálni, akkor 18 éven felüli legyen, és első körben a Tippmixen és TippmixPron (Szerencsejáték Zrt.) próbálkozzon, mert az biztosan legális és a nyeremény is adózott. Ha mégis a fentieket próbálná ki valaki, azt csak saját felelősségre tegye, és csak azért, mert ő is így akarta, az ne legyen indok, hogy ezért “tagságot” kap, mert mi ezért, és a veszteségekért felelősséget nem vállalunk! Nyereség esetén a saját érdekében mindenki nézzen utána, hogy ezek után hogyan kell, vagy lehet adózni!

A tagságnak valódi ára nincs, nekünk nem kell érte fizetni. Az összegek csak tájékoztató jellegűek, hogy az adott csomaghoz egy bizonyos időintervallum alatt mennyi tőkével érdemes indulni minimum. Ezeket az összegeket a sportfogadó irodánál fizettétek be, ezért nálunk reklamálni, vagy pénzt visszakérni nem lehet! A befizetés azt jelenti, hogy ennyit kell feltölteni az adott sportfogadó irodánál nyitott számlára, fiókra. Ezek az összegek azért különbözőek, mert különböző időintervallumok vannak. Ha valaki hosszabb távon szeretné kipróbálni a tippeket, ugye az egyértelmű, hogy erre nagyobb tőkét érdemes áldozni, mert ugyanazzal az összeggel több hónapra nem lehet számolni egy esetleges veszteséges időszak miatt.

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek