Tippvadász

Exkluzív Facebook csoport

Exkluzív Facebook csoport a Tippvadásztól, ahová csak be kell lépni, és már ott is lesznek a tippek!

Ha szeretnél befizetni, akkor keress meg minket e-mailben az Mutasd admin@tippvadasz.hu e-mail címen, vagy írj a Befizetés menüponton keresztül. Itt le fogjuk írni azt, hogy hogyan tudsz befizetni, egyéb információk mellett.

A Tippvadász Exkluzív Facebook csoport (https://www.facebook.com/groups/tippvadaszexkluziv/) az egyetlen olyan csomag, ahol nem e-mailben küldjük el a tippeket, hanem az adott csoportba rakjuk ki. Itt a minimum odds 1.50. Napi 2 tippet rakunk ki. Attól is exkluzív, mert ha van valamilyen nagy esemény, pl. foci VB vagy olimpia, akkor azokból szinte csak oda rakunk ki tippeket. Ráadásul a tagok egymással is megoszthatják gondolataikat, tippjeiket. A csatlakozással automatikusan elfogadod a csoportban lévő szabályokat!

Árak:

1 hónap: 4.000Ft!
3 hónap: 8.000Ft!

Exkluzív!
Ha a másik 2 csomag közül (V.I.P és Prémium) befizetsz bármelyikre, vagy esetleg mindkettőre, akkor az Exkluzív Facebook csoportra 50% kedvezmény kapható. Ebben az esetben az árak:
1 hónap: 2.000Ft!
3 hónap: 4.000Ft!

Figyelem!
Az összes csomagunk (tehát a V.I.P, a Prémium és az Exkluzív Facebook csoport) 6 hónapra 24.000Ft! Ennek a csomagnak a neve az All in csomag. Ráadásul ezek mellé kiküldjük még az ingyenes tippeket is, hogy a befizetőnek ne kelljen külön mindig megkeresnie őket, tehát még a kényelemre is odafigyelünk. Ez egyébként olyan, mint egy 50%-os kedvezmény, mert az összes csomag (kedvezményes árakon belül) 6 hónapra 48.000Ft lenne, de így megkapod 24.000Ft-ért!

Statisztika:

991-ből 620 nyert! Ez 62.56%!

(A statisztikánál kerekítést használunk.)

A statisztikát napi szinten frissítjük.

Facebook Exkluzív csoport

Érdemes kipróbálni, hisz egy remek közösség épülése vette kezdetét, és a mi tippjeinken kívül láthatod másokét is, így növelve esélyeidet a nyerésre! Ráadásul mennyi mindent ígér és kínál ez a csomag, ami mindeközben a legolcsóbb is!

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek