Örök tagság + összes csomag

Fizetési módok: PayPal, Skrill, utalás, Unibet befizetés, Winmasters befizetés. PayPal- és Skrill e-mail cím, amelyre küldeni lehet a pénzt: tallas94pp@gmail.com
Szimpla utalás esetén, vagy ha a 2 fogadóiroda egyikénél befizettél és elszeretnéd küldeni róla a képet, vedd fel velünk a kapcsolatot az admin@tippvadasz.hu e-mail címen keresztül, vagy írj egy üzenetet Facebook oldalunkra, ide kattintva!
Unibet befizetés esetén kattints a szövegre! Winmasters befizetés esetén kattints a szövegre!

A 2 fogadóiroda egyikénél való befizetés esetén 80.000Ft-ba (befizetésbe) kerül, PayPal, Skrill és szimpla utalás esetén 40.000Ft.

Kapd meg az aktuális csomagok összes tippjét egy életen át egy egyszeri összeg kifizetésével! Mindegy, hogy lesz-e új csomag, vagy valamilyen változás. Bármi is történjen, neked már soha többé nem kell fizetned a tippekért, mert meg fogod kapni egy az egyben az egészet e-mailben. Pl. jelen esetben az örök tagság azt jelentené, hogy megkapnád a Prémium tippeket, az ingyenes tippeket (MÉG A FACEBOOK TIPPET IS) és az Európa Prémium Csomag tippjeit egy összegért. Aztán ha lesz új csomag, azokat a tippeket is kapni fogod. Míg másoknak szétválogatjuk, külön-külön kapják ezt, meg azt, addig neked elmegy az összes aznapi tipp és ez így fog menni mindennap! Használd ki a lehetőséget!

örök tagság

Az elküldött összegből azonnal tudni fogjuk, hogy melyik szolgáltatást fizettétek ki. Amelyik e-mail címről fizetettek, arra küldjük a tippeket, ha ezen változtatni szeretnétek, azt írjátok meg az admin@tippvadasz.hu e-mail címünkre!

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek