Prémium Tippmix Tipp a Tippvadász weboldalától

Prémium Tippmix Tippek

Bárki, aki befizet a(z) Unibetre vagy a Winmasters-re rajtunk keresztül (amelyiket választod, arra kell kattintani), az tag lehet, és a “befizetés” után maximum 2 nappal (de általában másnaptól) kapni is fogja a tippeket. A befizetésről a képeket az admin@tippvadasz.hu e-mail címre kell küldeni. A tippeket e-mailben fogja kapni mindenki. A csomag tartalma 3db single tipp és 1db szelvény.

Árak: 5.000Ft befizetés esetén 1 hónap, 10.000Ft befizetés esetén 3 hónap, 15.000Ft befizetés esetén 6 hónap, 20.000Ft befizetés esetén 1 év tagságot kapsz.

prémium tippmix tipp

Uinbet regisztráció, kattintson ide!
Winmasters regisztráció, kattintson ide!

prémium tippmix tipp

Ha szeretnék többet megtudni a 2 fogadóirodáról, előnyökről, hátrányokról, miért használjuk mindkettőt stb., akkor kattints ide!

Fontos!

Mi nem biztatunk senkit sem arra, hogy valódi pénzzel játsszon! Ha ezt valaki mégis ki szeretné próbálni, akkor 18 éven felüli legyen, és első körben a Tippmixen és TippmixPron (Szerencsejáték Zrt.) próbálkozzon, mert az biztosan legális és a nyeremény is adózott. Ha mégis a fentieket próbálná ki valaki, azt csak saját felelősségre tegye, és csak azért, mert ő is így akarta, az ne legyen indok, hogy ezért “tagságot” kap, mert mi ezért, és a veszteségekért felelősséget nem vállalunk! Nyereség esetén a saját érdekében mindenki nézzen utána, hogy ezek után hogyan kell, vagy lehet adózni!

A tagságnak valódi ára nincs, nekünk nem kell érte fizetni. Az összegek csak tájékoztató jellegűek, hogy az adott csomaghoz egy bizonyos időintervallum alatt mennyi tőkével érdemes indulni minimum. Ezeket az összegeket a sportfogadó irodánál fizettétek be, ezért nálunk reklamálni, vagy pénzt visszakérni nem lehet! A befizetés azt jelenti, hogy ennyit kell feltölteni az adott sportfogadó irodánál nyitott számlára, fiókra. Ezek az összegek azért különbözőek, mert különböző időintervallumok vannak. Ha valaki hosszabb távon szeretné kipróbálni a tippeket, ugye az egyértelmű, hogy erre nagyobb tőkét érdemes áldozni, mert ugyanazzal az összeggel több hónapra nem lehet számolni egy esetleges veszteséges időszak miatt.

Prémium Tippmix Tipp

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek