Prémium Tippmix Tipp a Tippvadász weboldalától

Prémium Tippmix Tippek

50%-OS KEDVEZMÉNYÉRT KATTINTS IDE!

Bárki, aki befizet a(z) Unibetre vagy a Winmasters-re rajtunk keresztül (amelyiket választod, arra kell kattintani), az máris tag, és a befizetés után már kapni is fogja a Prémium tippeket. A befizetésről a képeket az admin@tippvadasz.hu e-mail címre, vagy a Facebook oldalunkra kell küldeni. A tippeket e-mailben fogja kapni mindenki. A csomag tartalma 3db single tipp és 1db szelvény.

Árak: 5.000Ft befizetés esetén 1 hónap, 10.000Ft befizetés esetén 3 hónap, 15.000Ft befizetés esetén 6 hónap, 20.000Ft befizetés esetén 1 év, 80.000Ft befizetés esetén örök tagságot kapsz. Az örök tagság az exkluzív, az aktuális csomagok összes tippjét megkapod!

prémium tippmix tipp

Uinbet regisztráció, kattintson ide!
Winmasters regisztráció, kattintson ide!

prémium tippmix tipp

Mi az Unibetet részesítjük előnyben, hisz talán a világ egyik legismertebb sportfogadóirodája. Ráadásul sok bónuszuk van, pl. most 20.000Ft-ig kockázatmentesen lehet fogadni.

Ha szeretnék többet megtudni a 2 fogadóirodáról, előnyökről, hátrányokról, miért használjuk mindkettőt stb., akkor kattints ide!

Mi a garancia ebben az esetben?

Az, hogy egy megbízható sportfogadó irodánál fizetettek be, nem nálunk. Szóval, ha bármi baj történne, a pénzetek akkor is ott van, ott marad, mi nem léphetünk le vele, vagy hasonló.
Egy próbát megér, veszíteni nem veszíthettek, hisz a pénzetek nem nálunk lesz, hanem ugyanúgy ti gazdálkodtok vele! 😉

 

Prémium Tippmix Tipp

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek