Néhány szó rólunk

A Tippvadász egy 6 főből álló csapat, akiknek külön-külön feladataik vannak. Vannak köztünk olyanok, akik a mérkőzéseket elemzik és vannak köztünk tippszterek is. Külön-külön elvégezzük a feladatainkat, majd ezután az elemzők és a tippszterek összeülnek megvitatni az eredményeiket, tippjeiket. Ezekből válogatunk ki nektek 5-öt, 3 Prémium- és 2 ingyenes tippet (ebből az egyiket a Facebook csoportunkban találjátok meg). A Facebook csoportban ráadásul mindig akciókkal és különleges csomagokkal is szoktunk nektek kedveskedni Magyarország egyik legjobb, ha nem a legjobb tippszterei dolgoznak nálunk. A tippjeinket saját stratégiánk alapján dolgozzuk ki, aminek köszönhetően már 50%-os nyerési aránnyal is pozitívan zárhatunk egy napot. A stratégiát ide kattintva lehet megtekinteni!

A Single tippek szorzói nálunk minimum 1.80, de átlagosan 2.40. A szelvény tippek eredő odds-a minimum 1.80. A Prémium csomagban lévő szelvények Tippmixen mindig megjátszhatóak.

Tippvadász csapata:

tallas94: Tippvadász adminja, szerző, elemző, tippadó
Vitaly: Oroszországban és a volt szovjet területeken elismert foci szakértő, elemző, tippadó
alessandro: Dél-Európa és Olaszország területén tevékenykedő, még kevésbé ismert, de profi szakértő, elemző
Profi: TippTolvaj volt tippadója, Magyarországon az egyik legprofibb, ha nem a legprofibb
Bestia: V.I.P Tippadó, társával együtt közel 80%-os a nyerési arányuk
KOKO: V.I.P Tippadó, Bestia társa

Mindegyik személy valós, több külföldi tippadónk is van!

E-mail címünk: admin@tippvadasz.hu

 

A “Rólunk mondták” rész 100%-ban valós. A Google cégem és a Facebook oldal véleményeit tartalmazza.

 

Tippeket konkurens weboldalaknak, Facebok oldalaknak, Facebok csoportoknak stb. nem adunk. Ha kiderül, hogy valaki arra használja fel a tippeket, hogy azokat saját-, vagy más weboldalára, Facebook oldalára, Facebook csoportjába stb. kirakja, az azonnali felfüggesztéssel jár!

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek