fbpx
Tippvadász

Rólunk

Néhány szó rólunk, és több, fontos információ

Mielőtt ezt elolvasnád, olvasd el ezeket az oldalakat is (főleg befizetés előtt):

Adattovábbítási nyilatkozat
ÁSZF

Tippek és csomagok:

A Tippvadász egy olyan weboldal, ami nevéhez hűen vadász a tippekre. Szóval mindazok mellett, hogy mi magunk nézzük ki a tippeket nagyrészt, még több weboldalról is informálódunk és sokat kutatunk, elemzünk stb.

A napi kínálat elérheti a több százat is, mi ezekből válogatunk ki nektek legalább 9 db-ot. A szelvények mindig 2 meccsből állnak össze (régebben voltak kivételek), így tehát a napi 9 db tipp így tevődik össze: 4 db Prémium (2 db szelvény),  3 db V.I.P (mind single tipp) és 2 db Exkluzív Facebook (single) tipp, amelyet a Tippvadász Exkluzív Facebook csoportban osztunk meg. Az ingyenes tippeket ezek közül (a fizetősök közül) válogatjuk ki véletlenszerűen. Naponta váltogatva vagy a weboldalra rakunk ki egyet, vagy pedig a csoportba. A Facebook csoporthoz (a sima, ingyenes) azért is érdemes csatlakozni, mert sokszor akciókkal és különleges csomagokkal is szoktunk nektek kedveskedni. A tippjeinket saját stratégiánk alapján dolgozzuk ki, és bár a nyerés így sem garantált, de velünk talán könnyebben összejöhet. A Prémium tippek szorzói nálunk minimum 1.80, amelyik csomagnál ezt nem tartjuk, ott ez fel is van tüntetve. Az összes csomagban lévő tipp megjátszható a Tippmixen, ha ez valamilyen okból nem így lenne, azt külön jelezzük.

Single tipp: olyan tippek, amelyeket önmagukban érdemes megjátszani, más események és kötések nélkül.
Szelvény: több eseményből tevődik össze, különböző kötéseket lehet alkalmazni, variálni. Mi általában csak 2 db eseményt használunk egy szelvényhez, 2-es kötésben.

A tippek és a velük együtt feltüntetett adatok (liga, esemény, kimenetel, odds, határidő, sorszám, vagy bármi egyéb más) csak tájékoztató jellegűek.

Az All in csomag tartalmazza a V.I.P, Prémium és az Exkluzív Facebook csoport csomagunkat (tehát mindegyik csomagunkat). A csomag ára 30.000 Ft. Hogy ez miért éri meg? Azért, mert ha a csomagokat összeadnánk és 3 hónapra kérnénk, akkor is 41.250 Ft lenne. Tehát az All in csomag magyarul egy majdnem 28%-os kedvezmény, hogyha valaki az összes csomagot szeretné (ettől függetlenül nem egy szimpla kedvezmény, hanem egy külön csomagnak számít).

Külön csomagnak és nem kedvezménynek számít a V.I.P és Prémium csomag együttesen is (időszaktól függetlenül), mivel ezeknek is egy külön, állandó összegük van. Röviden leírva, ezek különálló, kombinált csomagok.

A V-sport tippek nem tartoznak a valós esemékyeken alapuló tippek közé, és a táblázatba sem kerülnek be. További információkat ide kattintva találtok!

1 hónapos tagság: az első nap, amelyen tippeket küldünk, az lesz az első nap. Az 1 hónapos tagság utolsó tippjét a következő hónap ugyanazon napján küldjük ki (pl. ha szeptember 1. az első nap, akkor október 1. az utolsó nap).
3 hónapos tagság: az első nap, amelyen tippeket küldünk, az lesz az első nap. A 3 hónapos tagság utolsó tippjét az azt követő 3. hónap ugyanazon napján küldjük ki (pl. ha szeptember 1. az első nap, akkor december 1. az utolsó nap).
Ha a februári hónap utolsó napjával nem ér véget a tagság, akkor a tagsághoz hozzáadunk még 2 napot, ha 28 napos a február, 1 napot pedig akkor, ha 29 napos a február.
Ha valakinek 31-én kezdődik a tagsága, de abban a hónapban, amelyben lejárna a tagság nincs 31-e, akkor a következő hónap 1-je lesz a lejárati dátum.
Ezek a leggyakoribb időszakok, minden egyéb más esetben (akármennyi hónapról is van szó) a logika, vagyis a napok kiszámítása ugyanígy történik.
A tippeket általában hajnalban, vagy kora reggel küldjük ki, de délelőtt 99.99%, hogy mindenki megkapja. Ha ettől eltérnénk valamilyen oknál fogva, pl. technikai problémák, akkor arról adunk ki tájékoztatást.
Mindenkit az utolsó nap előtt figyelmeztetünk arról, ha lejár a tagság ideje. Hosszabbítás esetén az utolsó nap után számoljuk újra a kifizetett időszakot.
Bankkártyás (weboldalon) történő befizetés esetén, ha aznap már ki lettek küldve a tippek, akkor a következő naptól kezdve küldjük a tippeket, tehát onnantól számoljuk a tagságot, ha még nem, akkor akár az aznapit is megkaphatja a befizető, de leginkább az a jellemző, hogy a következő naptól küldjük.
Egyéb esetben, pl. utalás, megvárjuk az összeg beérkezését, megtörténik a számla kiállítása, majd az ezt követő naptól fog számítani a tagság, tehát onnantól kezdve kapja a befizető a tippeket.
Ha a befizető nem kapta meg a tippeket 1-2 napon belül, de befizetett (az összeg levonásra került) és számlát is kapott róla, akkor azt jelezze felénk!

Az eddigi tippek megtalálhatóak a „Tippmix Táblázat” menüpontban, amelyet mindennap frissítünk, ezáltal teljesen átnézhető, hogy mennyire nyereséges egy csomag összességében, vagy egy adott időszakban akár. Szóval itt nincs megtévesztés, ha nem nyert egy tipp, mi azt is kirakjuk! A V.I.P és az Exkluzív Facebook csoport menüpontokban százalékos arány is van, ami csak a V.I.P és az Exkluzív Facebook csoport csomagokra (külön-külön, saját oldalukon) érvényes. Azért csak ezeknél írunk arányt, mert ezek új csomagok, így könnyebb velük számolni, ráadásul nem összetett, nincsenek szelvények stb. Ha valaki a többi csomag nyerési arányára kíváncsi, az a táblázat segítségével könnyen kiszámolható, hisz minden eddigi tipp megtalálható benne. A V.I.P és az Exkluzív Facebook csoport százalékos arányai kicsit eltérhetnek attól, ha a táblázat alapján számolná ki valaki, mivel a teszt időszak alatt a V.I.P tippeket eleinte a szelvény tippeknél próbálgattuk, de a nyerési arány ezeket a számokat is tartalmazza, ráadásul mindkettőt hajnalban frissítjük, tehát nem fix, hogy akkor még a frissített arány lenne látható.

Mi nem biztatunk senkit sem arra, hogy valódi pénzzel játsszon! Ha ezt valaki mégis ki szeretné próbálni, akkor 18 éven felüli legyen, és első körben a Tippmixen és TippmixPron (Szerencsejáték Zrt.) próbálkozzon, mert az biztosan legális és a nyeremény is adózott.

Fontos:

Jól gondolja meg mindenki, hogy melyik csomagot szeretné, mert befizetés után reklamációt már nem fogadunk el! Pénzvisszafizetési garancia nincs, ezért mindenki tájékozódjon a befizetés előtt, ha valamivel nincs tisztában, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert ahogyan írtuk, befizetés után reklamációt nem fogadunk el! A weboldal sportfogadási tanácsokkal foglalkozik, azaz ezek csak tanácsok, nem szerencsejáték, és nem is biztos tippek. Mindenki saját maga dönti el, hogy az általunk adott tanácsokat hogyan használja, azaz a tippekkel mit kezd.

A meg nem kapott e-mailekért (tippekért) felelősséget nem vállalunk, hisz ennek több oka is lehet, pl.: másik mappába kerül (spam stb.), nem jól adta meg a befizető az e-mail címét, az e-mail fiók tárhelye megtelt stb., és ha ez nem a mi hibánkból történt, akkor nem is jár érte plusz nap a tagsághoz (ha mi hibáztunk, akkor kérhető plusz annyi nap, amennyi kimaradt). A legbiztosabb e-mail szolgáltató a Gmail, ezzel még sosem volt gondunk, a Gmailesek mindig megkapták az e-maileket. Ha bármilyen okból kifolyólag nem lenne kiküldve az e-mail, azt minden esetben jelezni kell, mert ha ez nem történik meg, akkor úgy vesszük, hogy a vevő sikeresen megkapta az e-maileket (tippeket).

Tippvadász csapata:

A Gatto Line.

E-mail címünk: Mutasd admin@tippvadasz.hu

További információkat a „Kapcsolat” menüpont alatt lehet találni.

Egyéb infók:

Tippeket konkurens weboldalaknak, Facebook oldalaknak, Facebook csoportoknak nem adunk. Ha kiderül, hogy valaki a tippeket saját-, vagy más weboldalára, Facebook oldalára, Facebook csoportjába kirakja, vagy másokkal azt bármilyen módon, engedély nélkül megosztja, annak a tagságát felfüggeszthetjük és mindez akár jogi következményekkel is járhat! Mindenki ennek tudatában fizessen be!
Az ingyenesen közzétett tippekre ugyanez igaz, vagy hasonló következményekkel járhat!

Ha valaki leiratkozik a tippekről, azt automatikusan véletlennek tekintjük, így ezután újra kapni fogja a tippeket. Ha mégsem szeretné valaki tovább kapni a tippeket, azt jelezze nekünk valamilyen formában, pl. e-mailben! A leiratkozás lehetősége azért van ott, mert ez számunkra egy visszajelzés is lehet.

A honlap egysoros leírásában található „Tuti Tippmix Tippek, ingyen, profiktól” szavak (vagy kulcsszavak) azért vannak feltüntetve, hogy a keresőkben könnyebben megtalálható legyen a weboldal. Nem a megtévesztés a célunk ezzel. Természetesen nem minden tipp tuti (ezt több helyen is feltüntettük), a „Tippmix Tippek” csak gyűjtőnév, a sportfogadási tippek szinonimájaként használjuk (nem csak itt, hanem az egész weboldalon). Bár vannak ingyenes tippek, de nem nevezhető konkrétan mindegyik annak. Azért merjük magunkat profinak nevezni, mert több éves tapasztalattal rendelkezünk, ettől függetlenül ez nézőpont kérdése, hisz mindenki maga dönti el, hogy mi számít profinak. (Ha ezek a kifejezések, szavak, vagy szinonimái még máshol is előfordulnának, ott azokra ugyanez igaz.)

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek

0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üresVissza a weboldalra