Néhány szó rólunk, és több, fontos információ

A Tippvadász egy olyan weboldal, ami nevéhez hűen vadász a tippekre. Szóval mindazok mellett, hogy mi magunk nézzük ki a tippeket nagyrészt, még több weboldalról is informálódunk és sokat kutatunk, elemzünk stb.

A napi kínálat elérheti a több százat is, mi ezekből válogatunk ki nektek legalább 12db-ot (V.I.P-val együtt, de ha az adott napra nem lenne V.I.P, akkor is legalább 9db tipp lenne). A szelvények mindig 2 meccsből állnak össze (régebben voltak kivételek), így tehát a napi 12db tipp így tevődik össze: 5db Prémium (1db szelvény, 3db single), 4db ingyenes (1db szelvény, 2db single, ebből az egyiket a Facebook csoportunkban találjátok meg), 3-4db V.I.P (mind single tipp, ha nagyon jó az adott nap kínálata, akkor 4db is lehet, de minimum 3db). Ezekhez jön még az időszakos Európa Prémium Csomag tippjei, amely maximum 3db single tippet tartalmaz. A Facebook csoporthoz azért is érdemes csatlakozni, mert sokszor akciókkal és különleges csomagokkal is szoktunk nektek kedveskedni. A tippjeinket saját stratégiánk alapján dolgozzuk ki, és bár a nyerés így sem garantált, de velünk talán könnyebben összejöhet. A Prémium és ingyenes tippek szorzói nálunk minimum 1.80, beleértve a szelvényeket is, amelyik csomagnál ezt nem tartjuk, ott ez fel is van tüntetve. A Prémium csomagban lévő összes tipp, az ingyenesekből a single, de nagyrészt (az utóbbi időkben ez volt jellemző) a V.I.P tippek is megjátszhatóak Tippmixen. Ha ez valamilyen okból nem így lenne, azt külön jelezzük.

Single tipp: olyan tippek, amelyeket önmagukban érdemes megjátszani, más események és kötések nélkül.
Szelvény: több eseményből tevődik össze, különböző kötéseket lehet alkalmazni, variálni. Mi általában csak 2db eseményt használunk egy szelvényhez, 2-es kötésben.

Az eddigi tippek megtalálhatóak a “Tippmix Táblázat” menüpontban, amelyet mindennap frissítünk, ezáltal teljesen átnézhető, hogy mennyire nyereséges egy csomag összességében, vagy egy adott időszakban akár. Szóval itt nincs megtévesztés, ha nem nyert egy tipp, mi azt is kirakjuk! A V.I.P menüpontban százalékos arány is van, ami csak a V.I.P csomagra érvényes. Azért csak itt írunk arányt, mert ez egy új csomag, így könnyebb vele számolni, ráadásul nem összetett, nincsenek szelvények stb. Ha valaki a többi csomag nyerési arányára kíváncsi, az a táblázat segítségével könnyen kiszámolható, hisz minden eddigi tipp megtalálható benne. A V.I.P százalékos aránya kicsit eltérhet attól, ha a táblázat alapján számolná ki valaki, mivel a teszt időszak alatt a V.I.P tippeket eleinte a szelvény tippeknél próbálgattuk, de a nyerési arány ezeket a számokat is tartalmazza.

Nálunk befizetni nem lehet!!! Ahogyan a csomagok oldalain ez le van írva, és erről mindenféle tájékoztatás, de a lényeget itt is leírjuk.

Mi nem biztatunk senkit sem arra, hogy valódi pénzzel játsszon! Ha ezt valaki mégis ki szeretné próbálni, akkor 18 éven felüli legyen, és első körben a Tippmixen és TippmixPron (Szerencsejáték Zrt.) próbálkozzon, mert az biztosan legális és a nyeremény is adózott. Ha mégis az általunk megnevezetteket próbálná ki valaki, azt csak saját felelősségre tegye, és csak azért, mert ő is így akarta, az ne legyen indok, hogy ezért “tagságot” kap, mert mi ezért, és a veszteségekért felelősséget nem vállalunk! Nyereség esetén a saját érdekében mindenki nézzen utána, hogy ezek után hogyan kell, vagy lehet adózni!

A tagságnak valódi ára nincs, nekünk nem kell érte fizetni. Az összegek csak tájékoztató jellegűek, hogy az adott csomaghoz egy bizonyos időintervallum alatt mennyi tőkével érdemes indulni minimum. Ezeket az összegeket a sportfogadó irodánál fizettétek be, ezért nálunk reklamálni, vagy pénzt visszakérni nem lehet! A befizetés azt jelenti, hogy ennyit kell feltölteni az adott sportfogadó irodánál nyitott számlára, fiókra. Ezek az összegek azért különbözőek, mert különböző időintervallumok vannak. Ha valaki hosszabb távon szeretné kipróbálni a tippeket, ugye az egyértelmű, hogy erre nagyobb tőkét érdemes áldozni, mert ugyanazzal az összeggel több hónapra nem lehet számolni egy esetleges veszteséges időszak miatt.

A tagság nem előfizetői tagság! Ahogyan írtuk, nálunk nem lehet befizetni. Az Unibeten vagy Winmasters-en tett első befizetés után (azért az első, mert a nulláról érdemes kezdeni), az adott csomaghoz írt áraknak (azaz javasolt kezdőtőkének) megfelelő időszakig adunk tippeket, e-mailben. Viszont ha valaki a javasolt kezdőtőkénél többet szeretne befizetni az irodáknál, de kevesebb időszakra kéri a tippeket, vagy más csomag tippjeit kéri, az természetes lehetséges, hisz az adott személy dönt arról, hogy milyen stratégiát választ.

Mellesleg a fogadóirodákra azért is van szükségünk, mert aki oda befizet, az nagy valószínűséggel a tippeket saját célra használja fel, azaz megjátssza, nem továbbadja stb. Volt már rá példa, hogy a tippjeinket (amelyek nagy részt szinte teljesen ingyenesek), más weboldalak pénzért adták, így viszont tudunk szűrni.

Tippvadász csapata:

tallas94: Tippvadász adminja, szerző, elemző, tippadó

Továbbá nagyon sokan mások, akik besegítenek a tippekben, elemzésekben stb.

E-mail címünk: admin@tippvadasz.hu

A “Rólunk mondták” rész 100%-ban valós. A Google cégem és a Facebook oldal (míg volt, sajnos a Facebook mindig felfüggesztette vagy törölte azokat) véleményeit tartalmazza.

Tippeket konkurens weboldalaknak, Facebook oldalaknak, Facebook csoportoknak nem adunk. Ha kiderül, hogy valaki a tippeket saját-, vagy más weboldalára, Facebook oldalára, Facebook csoportjába kirakja, vagy másokkal azt bármilyen módon, engedély nélkül megosztja, annak a tagságát felfüggeszthetjük!

A honlap egysoros leírásában található “Tuti Tippmix Tippek, ingyen, profiktól” szavak (vagy kulcsszavak) azért vannak feltüntetve, hogy a keresőkben könnyebben megtalálható legyen a weboldal. Nem a megtévesztés a célunk ezzel. Természetesen nem minden tipp tuti (ezt több helyen is feltüntettük), a “Tippmix Tippek” csak gyűjtőnév, a sportfogadási tippek szinonimájaként használjuk (nem csak itt, hanem az egész weboldalon), bár vannak ingyenes tippek, de nem nevezhető konkrétan mind annak, és azért merjük magunkat profinak nevezni, mert több éves tapasztalattal rendelkezünk. (Ha ezek a kifejezések, szavak, vagy szinonimái még máshol is előfordulnának, ott azokra ugyanez igaz.)

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek