Tippvadász

Rólunk

Néhány szó rólunk, és több, fontos információ

A Tippvadász egy olyan weboldal, ami nevéhez hűen vadász a tippekre. Szóval mindazok mellett, hogy mi magunk nézzük ki a tippeket nagyrészt, még több weboldalról is informálódunk és sokat kutatunk, elemzünk stb.

A napi kínálat elérheti a több százat is, mi ezekből válogatunk ki nektek legalább 14 db-ot. A szelvények mindig 2 meccsből állnak össze (régebben voltak kivételek), így tehát a napi 14 db tipp így tevődik össze: 5 db Prémium (1 db szelvény, 3 db single), 4 db ingyenes (1 db szelvény, 2 db single, ebből az egyiket a Facebook csoportunkban találjátok meg), 3-4 db V.I.P (mind single tipp, ha nagyon jó az adott nap kínálata, akkor 4 db is lehet, de általában 3 db szokott lenni) és 2 db Exkluzív Facebook tipp, amelyet a Tippvadász Exkluzív Facebook csoportban osztunk meg. A Facebook csoporthoz (a sima, ingyenes) azért is érdemes csatlakozni, mert sokszor akciókkal és különleges csomagokkal is szoktunk nektek kedveskedni. A tippjeinket saját stratégiánk alapján dolgozzuk ki, és bár a nyerés így sem garantált, de velünk talán könnyebben összejöhet. A Prémium és ingyenes tippek szorzói nálunk minimum 1.80, beleértve a szelvényeket is, amelyik csomagnál ezt nem tartjuk, ott ez fel is van tüntetve. A Prémium csomagban lévő összes tipp, az ingyenesekből a single, de nagyrészt (az utóbbi időkben ez volt jellemző) a V.I.P tippek és az Exkluzív Facebook tippek is megjátszhatóak Tippmixen. Ha ez valamilyen okból nem így lenne, azt külön jelezzük.

Single tipp: olyan tippek, amelyeket önmagukban érdemes megjátszani, más események és kötések nélkül.
Szelvény: több eseményből tevődik össze, különböző kötéseket lehet alkalmazni, variálni. Mi általában csak 2 db eseményt használunk egy szelvényhez, 2-es kötésben.

A tippek és a velük együtt feltüntetett adatok (liga, esemény, kimenetel, odds, határidő, sorszám, vagy bármi egyéb más) csak tájékoztató jellegűek.

Facebook csoportunkban többször is szokott lenni olyan akció, hogy a V.I.P és Prémium csomagunk mellé kiküldjük az ingyenes tippeket is (sokaknak így kényelmesebb, mint meglátogatni a weboldalt és a Facebook csoportot), a szokásos áron vagy kedvezmények keretein belül. Ebből a leggyakoribb időszak a 6 hónap, ennek a csomagnak a neve: “All in”, amelyet legtöbbször 24.000Ft-ért, 50% kedvezmény esetén 12.000Ft-ért, 62,5% kedvezmény esetén 9.000Ft-ért, 75% kedvezmény esetén pedig 6.000Ft-ért kínálunk. Ez a csomag a “Szerencsekerék”-en is megtalálható, aki kipörgeti, az befizethet rá. Az All in már egy külön csomag, nem egy szimpla kedvezmény.
Külön csomagnak és nem kedvezménynek számít a V.I.P és Prémium csomag együttesen is (időszaktól függetlenül), mivel ezeknek is egy külön, állandó összegük van. Röviden leírva, ezek különálló, kombinált csomagok.

1 hónapos tagság: az első nap, amelyen tippeket küldünk, az lesz az első nap. Az 1 hónapos tagság utolsó tippjét a következő hónap ugyanazon napján küldjük ki (pl. ha szeptember 1. az első nap, akkor október 1. az utolsó nap).
3 hónapos tagság: az első nap, amelyen tippeket küldünk, az lesz az első nap. A 3 hónapos tagság utolsó tippjét az azt követő 3. hónap ugyanazon napján küldjük ki (pl. ha szeptember 1. az első nap, akkor december 1. az utolsó nap).
Ha a februári hónap utolsó napjával nem ér véget a tagság, akkor a tagsághoz hozzáadunk még 2 napot, ha 28 napos a február, 1 napot pedig akkor, ha 29 napos a február.
Ha 31-én fizet be, de abban a hónapban, amelyben lejár tagság nincs 31-e, akkor a következő hónap 1-je a lejárati dátum.
Mindenkit az utolsó nap előtt figyelmeztetünk arról, ha lejár a tagság ideje. Hosszabbítás esetén az utolsó nap után számoljuk újra a kifizetett időszakot.
Ezek a leggyakoribb időszakok, minden egyéb más esetben (akármennyi hónapról is van szó) a logika, vagyis a napok kiszámítása ugyanígy történik.

Az eddigi tippek megtalálhatóak a “Tippmix Táblázat” menüpontban, amelyet mindennap frissítünk, ezáltal teljesen átnézhető, hogy mennyire nyereséges egy csomag összességében, vagy egy adott időszakban akár. Szóval itt nincs megtévesztés, ha nem nyert egy tipp, mi azt is kirakjuk! A V.I.P menüpontban százalékos arány is van, ami csak a V.I.P csomagra érvényes. Azért csak itt írunk arányt, mert ez egy új csomag, így könnyebb vele számolni, ráadásul nem összetett, nincsenek szelvények stb. Ha valaki a többi csomag nyerési arányára kíváncsi, az a táblázat segítségével könnyen kiszámolható, hisz minden eddigi tipp megtalálható benne. A V.I.P százalékos aránya kicsit eltérhet attól, ha a táblázat alapján számolná ki valaki, mivel a teszt időszak alatt a V.I.P tippeket eleinte a szelvény tippeknél próbálgattuk, de a nyerési arány ezeket a számokat is tartalmazza.

Mi nem biztatunk senkit sem arra, hogy valódi pénzzel játsszon! Ha ezt valaki mégis ki szeretné próbálni, akkor 18 éven felüli legyen, és első körben a Tippmixen és TippmixPron (Szerencsejáték Zrt.) próbálkozzon, mert az biztosan legális és a nyeremény is adózott.

Fontos:

Jól gondolja meg mindenki, hogy melyik csomagot szeretné, mert befizetés után reklamációt már nem fogadunk el! Pénzvisszafizetési garancia nincs, ezért mindenki tájékozódjon a befizetés előtt, ha valamivel nincs tisztában, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert ahogyan írtuk, befizetés után reklamációt nem fogadunk el! A weboldal sportfogadási tanácsokkal foglalkozik, azaz ezek csak tanácsok, nem szerencsejáték, és nem is biztos tippek. Mindenki saját maga dönti el, hogy az általunk adott tanácsokat hogyan használja, azaz a tippekkel mit kezd.

A meg nem kapott e-mailekért (tippekért) felelősséget nem vállalunk, hisz ennek több oka is lehet, pl.: másik mappába kerül (spam stb.), nem jól adta meg a befizető az e-mail címét, az e-mail fiók tárhelye megtelt stb. A legbiztosabb e-mailek a Gmailek. Ha bármilyen okból kifolyólag nem lenne kiküldve az e-mail, azt minden esetben jelezni kell, mert ha ez nem történik meg, akkor úgy vesszük, hogy a vevő sikeresen megkapta az e-maileket (tippeket).

Tippvadász csapata:

tallas94: Tippvadász adminja, szerző, elemző, tippadó

Továbbá nagyon sokan mások, akik besegítenek a tippekben, elemzésekben stb.

E-mail címünk: admin@tippvadasz.hu

A “Rólunk mondták” rész 100%-ban valós. A Google cégem és a Facebook oldal (az előzőeknél is volt, sajnos a Facebook mindig felfüggesztette vagy törölte azokat) véleményeit tartalmazza.

Tippeket konkurens weboldalaknak, Facebook oldalaknak, Facebook csoportoknak nem adunk. Ha kiderül, hogy valaki a tippeket saját-, vagy más weboldalára, Facebook oldalára, Facebook csoportjába kirakja, vagy másokkal azt bármilyen módon, engedély nélkül megosztja, annak a tagságát felfüggeszthetjük! Mindenki ennek tudatában fizessen be!

Ha valaki leiratkozik a tippekről, azt automatikusan véletlennek tekintjük, így ezután újra kapni fogja a tippeket. Ha mégsem szeretné valaki tovább kapni a tippeket, azt jelezze nekünk e-mailben, vagy iratkozzon le másodjára is, mert az már valószínűleg nem véletlen volt!

A honlap egysoros leírásában található “Tuti Tippmix Tippek, ingyen, profiktól” szavak (vagy kulcsszavak) azért vannak feltüntetve, hogy a keresőkben könnyebben megtalálható legyen a weboldal. Nem a megtévesztés a célunk ezzel. Természetesen nem minden tipp tuti (ezt több helyen is feltüntettük), a “Tippmix Tippek” csak gyűjtőnév, a sportfogadási tippek szinonimájaként használjuk (nem csak itt, hanem az egész weboldalon). Bár vannak ingyenes tippek, de nem nevezhető konkrétan mindegyik annak. Azért merjük magunkat profinak nevezni, mert több éves tapasztalattal rendelkezünk, ettől függetlenül ez nézőpont kérdése, hisz mindenki maga dönti el, hogy mi számít profinak. (Ha ezek a kifejezések, szavak, vagy szinonimái még máshol is előfordulnának, ott azokra ugyanez igaz.)

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek