Unibet és Winmasters – Az “ingyenes” tagsághoz vezető utak

Magyarországon valószínűleg mi vezettük be elsőként azt, hogy tagságot kaphat bárki egy szimpla fogadóirodánál való befizetés esetén. Azóta ezt már több helyen láttam. Úgy gondolom, ebből nincs semmi probléma, hisz a másolás az annak a jele, hogy valamit jól csinálunk.

Itt van egy eléggé ismert és egy kevésbé ismert fogadóiroda. Miért van két darab fogadóiroda? Miért nem elég egyszerre csak egy? Miért nem csak a mindenki által ismert Unibettel foglalkozunk? Ezekre a kérdésekre és még sok más egyébre is kitérek hamarosan.

unibet és winmaserts, unibet, winmasters
Unibet és Winmasters befizetés esetén tagság jár

Miért kell az Unibet és a Winmasters is?

Röviden le fogom írni, hogy miért nem csak egyet használunk, majd bővebben külön-külön kitérek mindkét fogadóirodára.

Az Unibet a világ egyik legismertebb fogadóirodája. Úgy gondoltuk, szükség van egy mindenki által ismert cégre. A megbízhatóság fontos dolog. Ám a népszerűségnek van egy kis hátránya is, amit sokan ismernek, azt sokan használják is. Ez miért rossz a mi esetünkben? Azért, mert csak az első befizetés számít, amit rajtunk keresztül tett meg.

Itt jön képbe a kevésbé ismert Winmasters. Van már Unibet fiókja, de tetszik az ajánlatunk? Nem számít. Ki tudja próbálni a Winmasters-t is. Mivel ezt nem igazán ismerik a magyar emberek, így sokkal valószínűbb, hogy nem lesz az adott fogadóirodánál fiókja. Ezzel a módszerrel szinte biztos, hogy bárki be tud fizetni legalább az egyikhez, amiért cserébe tagságot fog kapni.

Tehát ezért használjuk mindkettőt. A továbbiakban kitérek külön-külön mindkettőre.

Unibet

unibet és winmasters, unibet, winmasters

Ki ne ismerné az Unibetet, aki kicsit is jártas a sportfogadás terén? Mára már az egyik legismertebb fogadóiroda lett. Szinte már minden sporteseményen láthatjuk a molinóikat, hirdetéseiket, reklámtábláikat, mezeken szponzorként stb.  De a mi kis hazánkban miért kezd egyre népszerűbb lenni? Nem tudom pontosan a választ, de talán ha elkezdek mellettük érvelni, azzal meg is válaszolom a kérdést.

Előnyök:
 • Rengeteg promóciós ajánlat és bónusz
 • Élő fogadások
 • Népszerű, ezáltal megbízható is
 • Nemzetközi szinten elismert, rengeteg országban használják
 • Az első fogadás teljes mértékben kockázatmentes 20.000Ft-ig
 • E-Sports fogadás
 • Szinte az összes sportág és mérkőzés megtalálható a kínálatukban
 • Rengeteg fogadási forma és kimenetel
 • Kiemelkedő szorzók
 • Többféle módon is befizethetünk
 • A Szerencsjáték Zrt. mellett egyedül ők náluk lehet Magyarországról teljes mértékben legálisan fogadni, hisz pert nyertek a magyar állammal szemben. Erről bővebben ide kattintva olvashat! (Ez elméletileg azt jelenti, hogy Magyarországon is használhatjuk az Unibetet, de ez a rövid leírás nem felel meg egy tájékoztatásnak, vagy idővel változhatnak a dolgok, így inkább mindenki nézzen utána, mielőtt csak ezért kezdené el használni!)
Hátrány(ok):
 • Mivel ismert, így valószínűleg már több embernek is van regisztrációja, de csak az első számlanyitás és befizetés számít

Winmasters

unibet és winmasters, unibet, winmasters

Megbízható, de kevésbé ismert, mint az Unibet. Mivel nagyon jók az ajánlataik, ezért szinte biztos vagyok benne, hogy hamarosan a mi kis hazánkban is elismerik és/vagy megismerik, de addig is használjuk ki azt, hogy kevésbé ismert.

Előnyök:
 • Hatalmas bónuszok, jó promóciók
 • Élő fogadások
 • Kevésbé népszerű, ezáltal újabb esély nyílik arra, hogy tagságot kapjon nálunk, ha már van Unibet fiókja
 • Megbízható fogadóiroda
 • Top bajnokságok kínálata biztosan megtalálható
 • Rengeteg fogadási forma és kimenetel
 • Kiemelkedő szorzók
 • Többféle módon is befizethetünk
Hátrányok:
 • Az, hogy kevesen ismerik, nem csak előny, de hátrány is, mivel így talán nem is annyira bíznak meg benne
 • Talán kínálatban még nincs azon a szinten, mint az Unibet (több hetes tapasztalat után arra jutottunk, hogy bár a kínálat tényleg nem olyan nagy, viszont több kisebb liga is megtalálható, amelyek az Unibeten nem)

Összegzés

Az Unibet neve talán jobban cseng, de a Winmasters sem olyan rossz. Ha már van számlája az Unibetnél és szeretne egy szinte ingyenes tagságot szerezni nálunk, akkor érdemes őket kipróbálni.

Mennyi is az az annyi?

A menüpontok között minden csomag ára megtalálható. Ha az adott csomag összegével számlát nyitott, a dolga csak annyi, hogy erről küldjön nekünk egy képet az admin@tippvadasz.hu e-mail címre, és 1-2 napon belül tag lesz.

Unibet befizetéshez kattintson ide!

Winmasters befizetéshez kattintson ide!

Sok szerencsét kíván a Tippvadász csapata!

Fontos!

Mi nem biztatunk senkit sem arra, hogy valódi pénzzel játsszon! Ha ezt valaki mégis ki szeretné próbálni, akkor 18 éven felüli legyen, és első körben a Tippmixen és TippmixPron (Szerencsejáték Zrt.) próbálkozzon, mert az biztosan legális és a nyeremény is adózott. Ha mégis a fentieket próbálná ki valaki, azt csak saját felelősségre tegye, és csak azért, mert ő is így akarta, az ne legyen indok, hogy ezért “tagságot” kap, mert mi ezért, és a veszteségekért felelősséget nem vállalunk! Nyereség esetén a saját érdekében nézzen utána, hogy ezek után hogyan kell, vagy lehet adózni!

A tagságnak valódi ára nincs, nekünk nem kell érte fizetni. Az összegek csak tájékoztató jellegűek, hogy az adott csomaghoz egy bizonyos időintervallum alatt mennyi tőkével érdemes indulni minimum. Ezeket az összegeket a sportfogadó irodánál fizettétek be, ezért nálunk reklamálni, vagy pénzt visszakérni nem lehet! A befizetés azt jelenti, hogy ennyit kell feltölteni az adott sportfogadó irodánál nyitott számlára, fiókra. Ezek az összegek azért különbözőek, mert különböző időintervallumok vannak. Ha valaki hosszabb távon szeretné kipróbálni a tippeket, ugye az egyértelmű, hogy erre nagyobb tőkét érdemes áldozni, mert ugyanazzal az összeggel több hónapra nem lehet számolni egy esetleges veszteséges időszak miatt.

Természetesen az “ingyen” azért van idézőjelben, mert nem teljes mértékben ingyenes. Ezalatt csak azt értjük, hogy nekünk senkinek sem kell fizetni. A sportfogadó irodákhoz befizetett pénz pedig felhasználható fogadásokra.