fbpx
Tippvadász

V-sport

Mert ez nem csak szerencse!

Üdvözlünk a V-sport világában, ahol a virtuális eseményekre történő fogadások új dimenziójával találkozhatsz! A V-sport nem csupán egy egyszerű játék, hanem egy izgalmas és modern módja annak, hogy a sportrajongók részt vegyenek az eseményekben és élvezhessék a fogadások izgalmát.

Talán elsőként kínálunk ehhez professzinális tippeket a hazai piacon!

Ha szeretnél befizetni, akkor keress meg minket e-mailben az Mutasd admin@tippvadasz.hu e-mail címen, vagy fizess be a Befizetés menüponton keresztül egyszerűen, bankkártyával.

V-sport
Egy teljesen hétköznapi nyereség tippadónktól!

V-sport: Virtuális Fogadások a Csúcson

A V-sport egy olyan platform, ahol a virtuális sportfogadások kiváló lehetőséget nyújtanak a sportrajongóknak. Legyen szó futballról, teniszről, kosárlabdáról vagy más népszerű sportágakról, a V-sport széles választékban kínál lehetőségeket, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fogadási élményt.

Miért válaszd a V-sportot?

  1. Sokoldalú Fogadási Kínálat: A V-sport a legkülönbözőbb virtuális eseményekre kínál fogadási lehetőségeket, hogy minden sportrajongó megtalálja a számára legérdekesebb opciót.
  2. Valósághű Élmény: A V-sport modern technológiájának köszönhetően valósághű és izgalmas fogadási élményt nyújt.
  3. Foci Fogadások: Légy részese a foci izgalmának a legkülönbözőbb ligákban és bajnokságokban. A V-sport foci fogadások széles skáláját kínálja a futball szerelmeseinek.
  4. Professzionális Sportfogadási Tippek: Naprakész és profitcentrikus sportfogadási tippeket kínálunk, hogy maximalizálni tudd nyerési esélyeidet. A szolgáltatásunk segít nektek a következő sikeres fogadás megtételében. Tippadónk profi, aki szintén játszik a tippekkel és folyamatosan profitot zár!

Lépj be te is a V-sport világába, és élvezd a virtuális fogadások nyújtotta izgalmakat! Mi profi tippekkel is támogatunk, hogy nagy eséllyel profitot termelj a V-Sport világában!

A tippeket egy Facebook csoportban osztjuk meg, ahová azután tudsz csatlakozni, miután befizettél a csomagunkra. A Tippmixpro felületén tudjátok megrakni az általunk kirakott tippeket. A bejegyzéseket mindig érdemes a legutóbbira rendezni, hogy mindig lássátok a legújabb kirakott tippeket.
Az idő miatt nem kell aggódni, mindig szólunk, hogy az adott napon mikor lesznek tippek, és követhető is lesz, mert csak olyan fordulókra adunk tippeket, ahol több perc van még a kezdésig. Mivel ez teljesen virtuális, így gyorsan lemegy egy mérkőzés, 2 esemény között csak pár perc telik el, ezért érdemes folyamtosan figyelni a csoportot, hogy mikor rakunk ki újabb tippet. Természetesen ez nem random módon lesz, tehát ahogyan említettük, egyrészt időben szólunk, másrészt egy adott napon addig lesznek tippek, amíg vagy el nem érjük az 1 egységnyi profitot, vagy netán a 3 egységnyi bukást, ezáltál már heti, de akár napi szinten is tudunk profitot termelni.
Minden egyes napon jövünk tippekkel, és heti időszakokra lehet befizetni. Szinte mindig az angol bajnokásgból fogunk válogatni.
Ez a csomag teljesen független a valós eseményeken alapuló csomagoktól, tehát az All in csomagnak sem része ez!

Árak:

1 hét: 5.000 Ft! Kosárba teszem!

Statisztika:

276-ból 151 nyert! Ez 54.71%!
134,04 egység nyereség!

(A statisztikánál kerekítést használunk.)

Tippmix Tippek

V-sport

0
    0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üresVissza a weboldalra