VB Prémium csomag a Tippvadász weboldalától

Exkluzív, VB Prémium csomagok

Fizetési módok: PayPal, Skrill és utalás. PayPal- és Skrill e-mail cím, amelyre küldeni lehet a pénzt: tallas94pp@gmail.com
Szimpla utalás esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az admin@tippvadasz.hu e-mail címen keresztül, vagy írj egy üzenetet Facebook oldalunkra, ide kattintva!

A csomag a VB lejárata után már nem áll rendelkezésre. A világbajnokságot Franciaország nyerte meg. Gratulálunk nekik!

A VB Prémium tagság jelenlegi ára 0Ft. Szombattól, vagyis 2018.06.16-tól mindennap 200Ft-tal olcsóbb lesz a tagság ára egészen a nyolcaddöntőkig. Azért, hogy nektek ne kelljen ezt mindig kiszámolni, a “tagság jelenlegi ára” az aktuális, aznapi árat fogja jelenti. Ezután: nyolcaddöntőktől járó tagság esetén 3.000Ft, negyeddöntőktől járó tagság esetén 2.500Ft, elődöntőktől járó tagság esetén 2.000Ft, bronzmérkőzéstől járó tagság esetén 1.500Ft, a döntő pedig 1.000Ft, ami mellé járni fog az aznapi ÖSSZES TIPP IS (azoknak, akik csak a döntőre fizettek be).  A 2018-as labdarúgó-világbajnokság összes eseményének az összes tippjét megkapjátok e-mailben (onnantól kezdve, hogy fizetettek). Ami azt jelenti, hogy kb. 1 hónapon keresztül, a VB összes eseményéről kapni fogtok tippet, 6.000Ft-ért. Használjátok ki ezt a lehetőséget, nem mindennapi az, hogy egy tippekkel foglalkozó weboldal a Világbajnokság minden egyes kimeneteléről tippet küld!

Ha kérdésetek van, keressetek meg bátran e-mailben: admin@tippvadasz.hu

Figyelem! Itt nem tartjuk a minimum 1.80-as oddsot, az lehetetlenség lenne úgy, hogy mindegyik meccsről kaptok tippet.

Az elküldött összegből azonnal tudni fogjuk, hogy melyik szolgáltatást fizettétek ki. Amelyik e-mail címről fizetettek, arra küldjük a tippeket, ha ezen változtatni szeretnétek, azt írjátok meg az admin@tippvadasz.hu e-mail címünkre!

VB prémium csomag, világbajnokság, labdarúgó-világbajnokság, foci világbajnokság, vb, foci vb, 2018, oroszországi vb, tippmix tippek

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek

VB Prémium csomag