V.I.P Tippek

Fizetési módok: PayPal, Skrill és utalás. PayPal- és Skrill e-mail cím, amelyre küldeni lehet a pénzt: tallas94pp@gmail.com
Szimpla utalás esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az admin@tippvadasz.hu e-mail címen keresztül, vagy írj egy üzenetet Facebook oldalunkra, ide kattintva!

Árak: 30 meccsnap 5.000Ft, 90 meccsnap 9.000Ft, 1 teljes évre 17.000Ft.

Egyre több tippadónk lesz, akik a legprofibbak világszínvonalon is. Jelenleg 2 új tippadóval bővült a csapatunk.

Jelenlegi statisztikák:

Első tippadó statisztikája: 254-ből 179 nyert! Ez 70.47%!
Második tippadó statisztikája: 228-ból 156 nyert! Ez 68.42%!

2 egyben: 482-ből 335 nyert! Ez 69.50%!

A statisztikát napi szinten frissítjük. A 2 tippadó együtt általában 3-4 tippet ad.

Mit jelent az, hogy meccsnap?

Azért vannak meccsnapok, mert 1-2 nap kimaradás előfordulhat. Ennek az az oka, hogy a V.I.P tippek nagyon gondosan vannak kiválogatva, így ha nem látják értelmét a tippadók, nem adnak feleslegesen tippet csak azért, hogy legyen. Így nem kell tartani attól, hogy pl. 1 hónapra fizetett be valaki, de kimarad 5 nap, mert csak azokat a napokat számoljuk, amelyeken tipp is volt. Így ha tutira van tipp, azt küldjük is ki e-mailben, az már 1 meccsnapot jelent, de ha legközelebb nincs, majd utána lesz csak, akkor az fog a 2. napnak számítani, így 100%-ban ki lesznek töltve a kifizetett napok, nem kell félni a kimaradásoktól! Egy kivétel van, amikor nem meccsnapokra lehet befizetni, az pedig az 1 éves tagság. Itt egyszerűen 1 éven át kap tippeket a meccsnapokon a befizető.

 

V.I.P Tippek

A csomagban nem tartjuk a minimum 1.80-as szorzót. Ez még nem jelenti azt, hogy 1.01-es lesz minden meccs, de a tippadók megpróbálják 1.50 felett tartani az átlagot. Erre azért van szükség, mivel ezeket jól megválogatják, mert elég biztos tippek, nem lehet bármilyen mérkőzés ugyebár. Ezért néha előfordulhat, hogy a Tippmix kínálatában nincs benne 1-2 tipp, de ez ritkábban fordul elő.

Az összegek megegyezhetnek más csomagok összegeivel, így közleménybe bele kell írni a csomag nevét, vagy valamilyen üzenet formájában jelezni kell azt nekünk (e-mail, Facebook oldal). PayPal és Skrill esetében amelyik e-mail címről fizetettek, arra küldjük a tippeket, ha ezen változtatni szeretnétek, azt írjátok meg az admin@tippvadasz.hu e-mail címünkre!

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek