V.I.P Tippek

Bárki, aki befizet a(z) Unibetre vagy a Winmasters-re rajtunk keresztül (amelyiket választod, arra kell kattintani), az tag lehet, és a “befizetés” után maximum 2 nappal (de általában másnaptól) kapni is fogja a tippeket. A befizetésről a képeket az admin@tippvadasz.hu e-mail címre kell küldeni. A tippeket e-mailben fogja kapni mindenki. A csomag tartalma meccsnapok esetén minimum 3db, maximum 4db single tipp.

Árak: 30 meccsnap 10.000Ft, 90 meccsnap 15.000Ft, 1 teljes évre 25.000Ft.

Jelenlegi statisztika:

660-ból 461 nyert! Ez 69.85%!

A statisztikát napi szinten frissítjük.

Mit jelent az, hogy meccsnap?

Azért vannak meccsnapok, mert 1-2 nap kimaradás előfordulhat. Ennek az az oka, hogy a V.I.P tippek nagyon gondosan vannak kiválogatva, így ha nem látjuk értelmét, nem adunk feleslegesen tippeket csak azért, hogy legyen. Így nem kell tartani attól, hogy pl. 1 hónapos intervallumra fizetett be valaki a fogadóirodákon keresztül, de kimarad 5 nap, mert csak azokat a napokat számoljuk, amelyeken tippek is voltak. Így ha tutira van tipp, azt küldjük is ki e-mailben, az már 1 meccsnapot jelent, de ha legközelebb nincs, majd utána lesz csak, akkor az fog a 2. napnak számítani, így 100%-ban ki lesznek töltve a napok, nem kell félni a kimaradásoktól! Amelyik nap tudunk adni legalább 1 tippet, amiről úgy gondoljuk, hogy az jó lehet és ki is küldjük, az már meccsnapnak számít. 1 meccsnap 3-4 single tipp lesz. Egy kivétel van, amikor nem meccsnapok vannak, az pedig az 1 éves tagság. Itt egyszerűen 1 éven át lehet kapni tippeket a meccsnapokon.

V.I.P Tippek

A csomagban nem tartjuk a minimum 1.80-as szorzót. Ez még nem jelenti azt, hogy 1.01-es lesz minden meccs, sőt, 1.20 alatt nem is lesz odds, és megpróbáljuk 1.50 körül tartani az átlagot. Erre azért van szükség, mivel ezeket jól megválogatjuk, mert elég biztos tippek (lásd, jelenlegi statisztika), nem lehet bármilyen mérkőzés ugyebár. Ezért néha előfordulhat, hogy a Tippmix kínálatában nincs benne 1-2 tipp, de ez nagyon ritkán fordul elő, sőt, ilyen már elég régóta nem is volt.

Ha szeretnék többet megtudni a 2 fogadóirodáról, előnyökről, hátrányokról, miért használjuk mindkettőt stb., akkor kattints ide!

Fontos!

Mi nem biztatunk senkit sem arra, hogy valódi pénzzel játsszon! Ha ezt valaki mégis ki szeretné próbálni, akkor 18 éven felüli legyen, és első körben a Tippmixen és TippmixPron (Szerencsejáték Zrt.) próbálkozzon, mert az biztosan legális és a nyeremény is adózott. Ha mégis a fentieket próbálná ki valaki, azt csak saját felelősségre tegye, és csak azért, mert ő is így akarta, az ne legyen indok, hogy ezért “tagságot” kap, mert mi ezért, és a veszteségekért felelősséget nem vállalunk! Nyereség esetén a saját érdekében mindenki nézzen utána, hogy ezek után hogyan kell, vagy lehet adózni!

A tagságnak valódi ára nincs, nekünk nem kell érte fizetni. Az összegek csak tájékoztató jellegűek, hogy az adott csomaghoz egy bizonyos időintervallum alatt mennyi tőkével érdemes indulni minimum. Ezeket az összegeket a sportfogadó irodánál fizettétek be, ezért nálunk reklamálni, vagy pénzt visszakérni nem lehet! A befizetés azt jelenti, hogy ennyit kell feltölteni az adott sportfogadó irodánál nyitott számlára, fiókra. Ezek az összegek azért különbözőek, mert különböző időintervallumok vannak. Ha valaki hosszabb távon szeretné kipróbálni a tippeket, ugye az egyértelmű, hogy erre nagyobb tőkét érdemes áldozni, mert ugyanazzal az összeggel több hónapra nem lehet számolni egy esetleges veszteséges időszak miatt.

Tippmix weboldala

Tippmix Tippek